Стойчо Стойчев: Една снимка взриви ПП. Тази партия и неомутрите си отиват!

България отблизо

Неомутри, без да им мигне окото, изкарват като жертви на “мутрите”, заловените по “долни гащи” висши ръководители в митниците и МВР 

Стойчо Стойчев, фейсбук

Само за една и то много по-невинна снимка, през 2008 г. дори Сергей Станишев и Тройната коалиция се разделиха с тогавашния вътрешен министър и един от най-влиятелните функционери на БСП – Румен Петков.

Днес, някакви неомутри с прически и формално високо образование, четейки ни морал през медиите и някои партизански парцаливи издания, в изблик на неистова наглост и без да им мигне окото, изкарват като жертви на “мутрите”, заловените по “долни гащи” висши ръководители в митниците и МВР (настоящи и бивши).

Не очаквам никаква проява на нормална свян и срам от замесените и бранещите ги лица, но категорично отказвам да слушам поучения в морал от тези наглеци и техните глашатаи. Няма да припомням минали позиции и купищата конфронтации, които съм си навличал, отказвайки да благоговея пред “почтеността и морала” на тези нечовешки нахалници, техните слуги и ментални роби.

Днес, обаче промяната приключи съвсем и наистина. Крушението на тези мошеници е толкова категорично, че всякаква продължаваща поддръжка за тях е мазохизъм и белег за дълбока интелектуална нищета. Съжалявам. Наистина.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *