Стотици пеят химна на България във Войводиново! България е нашата родина!

България отблизо

Призовавам ви, ако няма ефект от това, което правим в момента, и българските политици не реагират и не започнат да служат на народа, да се съберем униформени на жълтите павета и да ги принудим със законови средства да започнат да мислят и да работят за България.

Нищо няма да ни пречупи. Ние сме силен народ, преживял и робство, и страдания, но винаги сме оцелявали благодарение на това, че жилката ни е здраво споена с българската земя.

Това каза от трибуната във Войводиново ген. Димитър Шивиков, който е един от организаторите на днешния протест.

„Провокаторите не успяха. Благодаря на всички, които ни повярваха и искам да успокоя хората, че не правим нищо незаконно и нередно. Дни наред се говореше, че подготвяме някакъв пуч. Това категорично не е вярно“, каза още ген. Шивиков.

„Проблемът с циганите вече е национален и не търпи отлагане. Както всички ние плащаме данъците, така и ромите трябва да се научат, защото днес е Войводиново, а утре – всеки друг град или село”, каза той.

Чуват се бурни викове на одобрение и аплодисменти. Събрали са се стотици хора.

Събитието започна с падане на колене в памет на всички военнослужещи, които са загинали през годините.

Свещеници изпълниха църковен ритуал. Развяват се български знамена.

На протеста има представители и на футболни агитки. Те пеят патриотични песни.

България трябва да живее! Заедно с всички етноси в нея. Но без хулиганите, побойниците и наглеците от каквато и народност да са те.

Редактор Виктор Самуилов, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Стотици пеят химна на България във Войводиново! България е нашата родина!

  1. Питам се и ви моля всички да си отговорим в душите си, какъв критерий са имали французите през миналия век и по какъв начин са го приложили, когато са избрали своя генерал Де Гол… Този дето ще ни поведе носи в себе си необятна култура, дръзко визионерство и… преди всичко ЛЮБОВ към родината (така с малко думи :-)). Хайде да я открием, тази наша истина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *