Страшно! Борисов вдигнал телефона на Караянчева и й набил обръчите! Тя смята да емигрира в Пекин!

България отблизо

Бойко Борисов направил сериозен опит да стегне редиците в ГЕРБ и първа на мушката кацвала Цвета Караянчева, разкриха източници от ГЕРБ.

Причината била, че парламентарната шефка даде няколко интервюта, в които заяви, че ще гласува против оставките на тримата министри. Ами откъде да знае, горката, че Бащицата ще се събуди в понеделник с китка зад другото ухо и ще реши да ги маха? Тя била разбрала, че исканите оставки са камуфлаж и всички до един трябва да скочат с голи гърди да бранят невинните министри!

Още повече Борисов се вбесил от изказването й, че не знае какви са й задълженията в парламента, имала много администрация и комисии и още ги откривала и се запознавала с работата им.

Такъв удар и то от свои хора Баце не очаквал. Той здраво набил обръчите на Караянчева и временно й забранил да дава интервюта, в които да защитава министрите и да твърди какви добри професионалисти са. Парламентарната шефка била „посъветвана“ да си съгласува медийните изяви, или поне да си мери приказките.

Същото се случило и с други депутати-самодейци по телевизионния екран.

Караянчева обаче приела тежко мъмренето на Борисов.

На нея и през ум не й минало, че нейният пост е по-висок от неговия, а смирено навела глава.

Партийни шегобийци я посъветвали да емигрира в Пекин, който според парламентарната шефка е столица на Виетнам.

Тя обаче предпочела да се утеши с ново костюмче за новия политически сезон на Народното събрание, разказаха стари гербери.

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

 

Tagged

1 thought on “Страшно! Борисов вдигнал телефона на Караянчева и й набил обръчите! Тя смята да емигрира в Пекин!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *