Стъки изригна: Румен Радев е мутра щом застава с народа, а с тези, които ни пречат, ще се разправяме по друг начин!

България отблизо

Новият лидер на контрапротеста след статиста Георги Флоров ММА боецът Станислав Недков-Стъки написа предупреждение към адвокат Хаджигенов:

„На поканата ми за дебат, отровЕния адвокат отговори със заплаха към тези храбри и борещи се за правата си българи! Отдавна стана ясно, че тези, които с високо вдигнат юмрук викат мутри вън, са истинските мутри в България! Съветвам адвоката, борещ се за г*й браковете, да не си и помисля да се появява там!!! #КатуниВън“

Припомняме, че доста по-младият съпруг на бившата евродепутатка Юлияна Дончева обяви война на протеста и призова да бъдат съборени палатките на протестиращите. Той се закани, че ще събере млади яки момчета и ще въведе ред в столицата.

Събарянето беше факт, а после Стъки се превърна в подгласник на Флоров в организирането на конрапротестите.

Това обвинение тази вечер най-вероятно е заради предстоящите събития на 2 септември.

Една политическа група се опитва да се обърне срещу народа с мускули. Това предполага и кървави сблъсъци на 2 септември и изправянето на българи срещу българи. А целта на кукловодите е провокации и изместване на целите на протеста.

Контрапротестът засега е рехава групичка, към която вероятно ще се присъединят ММ – бойци и ултраси.

Тези думи бяха изречени в края на миналото лято.

А днес  съпругът на Юлияна Дончева отново доказа, че за всичко има лични мотиви и не се спира пред нищо.

Защитникът на управлението на Бойко Борисов-Станислав Недков-Стъки нахлу неочаквано в студиото на Нова тв, докато гостуваше говорителят на служебния кабинет Антон Кутев. Шефът на федерацията по ММА направи това, след като вече му бе дадена думата, за да обясни за финансирането, което е получавал от спортното министерство в продължение на много години.

Недков успя да преодолее охраната и да се появи на екрана, след като Кутев заяви, че той ни будалка. Ставаше дума за това, че според спортният министър ММА-федерацията е получила над 1 млн. лева за 4 години, а Стоки твърди, че по програмата за борба с наркотиците, са получени едва 222 000 лева.

Водещият Виктор Николаев настоя шефът на федерацията да напусне студиото, защото вече му е била дадена думата. Аргументира се, че Кутев търпеливо е слушал отстрани Стъки, без да се намесва. Николаев заплаши, че ще се наложи Недков да бъде изведен с охрана. Щом чу това, нападателят се изнесе.

Tagged

2 thoughts on “Стъки изригна: Румен Радев е мутра щом застава с народа, а с тези, които ни пречат, ще се разправяме по друг начин!

  1. Ето затова в Ада около врящия казан с българи няма дяволи – ние сами си натискаме главите надоле в казана, засрами се, погледни се в огледалото и не цапай света

    1. Винаги ще има такива нещастници,които при всяка различна ситуация ще са в ретроградния сектор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *