Също като при Борисов: Депутат аферист от „Продължаваме промяната“ се е вихрил досега в парламента!

България отблизо

Депутатът от „Продължаваме Промяната“ (ПП) Георги Гвоздейков е подал оставка. Това става ясно от проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица. Като точка първа е заложено гласуване на оттеглянето му от парламента. Оставката си той е подал на 14 юли.

 

По информация на „Флагман“ голяма част от съратниците на Гвоздейков в Народното събрание са научили днес за подадената оставка и са били изненадани от решението му. Утре щяло да стане ясно защо той се оттегля. Коментира се, че „сменя работата“, но все пак казусът остава мистерия.

Наскоро от „Възраждане“ обявиха, че Георги Гвоздейков незаконно е съвместявал депутатската дейност с длъжност в държавната администрация, което после бе опровергано от ПП. Но самия факт, че Гвоздейков подава оставка и то с неизяснени мотиви  е повече от показателен за онова, което се е случвало. Както и за необходимостта ПП бързо да заметат следите на своя депутат аферист.

Гвоздейков е на 46 г. и е от Сливенския избирателен район.

Само преди седмица той заяви:

„Задкулисието води борба с това България да бъде променена и да получи едно ефективно и качествено управление и растеж“. Това заяви за „Денят на живо“ Георги Гвоздейков, депутат от „Продължаваме Промяната“ .

По думите му продължаваме да ставаме свидетели на дългия преход от комунистическия строй. „Криворазбраната демокрация ражда продукт, който все още не може да подобри живота на българите. Намираме се в политическа криза, представени бяха несъстоятелни мотиви за вота на недоверие. Самите показатели показват, че икономически и финансово се движим в добра посока“, посочи той.

Според него всеки, поел отговорност, да направи нещо за своите избиратели и това е въпрос на морал. „Депутатите не са предмети, които могат да бъдат напазарувани. Това са хора с достойнство, висок морал и качества. Политиката не трябва да бъде самоцел за никой“.

Явно днес се изтъргува, за да не се случи нещо друго…

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *