Тома Биков СЕ ОПЛАКА, че обвиняват Цветанов и заяви, че му „ВЕРВА“!

България отблизо

Според мен всеки случай трябва да се гледа поотделно. Позицията на Бойко Борисов е една линия, която се поддържа постоянно от премиера. Това коментира в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков по темата с апартаментите на политиците.

По отношение конкретно на имотите на Цветан Цветанов, Биков заяви, че този случай „ще бъде разгледан в детайли и ще бъде взето правилното решение“.   „Г-н Цветанов е изключително авторитетен човек в рамките на ГЕРБ и то с основание, според мен. Този скандал е част от предизборната кампания, със сигурност“, заяви Биков.

„Темата на предизборната кампания в момента за съжаление е тази с апартаментите на Цветанов и Цачева, а не онези, които ние бяхме планирали. Хората, които пускат това обвинение, трябва да знаят с пълно съзнание, че вече участват в предизборната кампания“, добави той.

Биков разкри и какво му е обяснил Цветанов относно спорния апартамент: „Той е заменил два обзаведени апартамента за един, който е на шпакловка и замазка, в същия квартал, горе-долу същата квадратура, като е доплатил около 100 000 лв. Не мога да кажа дали е така, аз бих се доверил на г-н Цветанов“.

На въпрос дали фирмата-строител е била принудена да продаде апартамента на занижена цена на Цветанов в замяна на помощ, която да позволи продължаването на строителството на сградата, Биков отговори: „Не мисля. Познавайки г-н Цветанов, не мисля, че това не е негов стил. Ние сме в кампания и това е част от кампанията, подготвено е. Всичко излиза на порции, не излиза наведнъж“.

Той каза още, че в парламента не се черпят за ново жилище.   За апартамента на Цецка Цачева той каза, че не изключва продажбата да е „с цел престижни клиенти“. Тя е продала два имота в Плевен, за да си купи един в София. Биков предположи, че тя е имала и спестявания. „Не мисля, че г-жа Цачева някой би могъл да я обвини в корупция“, посочи той.

„Г-н Радев обича да коментира някакви неща предварително. Има кой да издава предварително присъди в нашата държава. Това е президентът Радев, не съм аз“, каза депутатът относно изказването на държавния глава. „Аз съм убеден, че премиерът ще вземе възможно най-адекватното решение в тази ситуация“, добави той, цитиран от blitz.bg .

Ще отбележим само, че Цветанов и Биков откровено лъжат, че атаката е дошла от президента Радев и БСП, по простата причина, че разследването срещу Цветанов не е тяхно. То е на „Свободна Европа” и на неправителствената организация „Антикорупционен фонд“.

Сега да не си помислите, че фирма „Артекс“ е фирма на властта, понеже доста видни гербери си купуват апартаменти на занижени цени от нея?! Неее, това не е така. Просто тази фирма е била на подходящото място в подходящото време. А за това се искат мнооого дебели връзки. От ранга на правосъден министър и председател на ПГ. Както казват хората, безсрамието и наглостта на висшите ГЕРБ функционери няма граници.

А иначе гръмките прогнози на Тома Биков за голяма изборна победа на ГЕРБ са на път да се сгромолясат катастрофално.

istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Тома Биков СЕ ОПЛАКА, че обвиняват Цветанов и заяви, че му „ВЕРВА“!

  1. НАРОДА ,ВЕЧЕ ЗНАЕ,ВИЖДА ,РАСЪЖДАВА И НАКРАЯ РЕЖЕ ,ВРЕМЕТО ВЕЧЕ НЕ Е НАШЕ ,А ОТ ТАКИВА КАТО ТЯХ ВРЕМЕТО ПЛАЧЕ !!

  2. Биков, малко закъсня да си смениш пак партията. Сега ти остава да изчезнеш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *