Томислав Дончев нагло: В записите с гласа на Борисов няма нищо страшно иначе прокуратурата щеше да се сезира!

България отблизо

Софийската градска прокуратура започна разследване на всички аудиозаписи и снимки, разпространени в медиите, за които се твърди, че са с участието на премиера Бойко Борисов. 

От обвинението уточниха, че разследват само техническата част на записите, а не съдържанието.

Припомняме, че това е същата онази прокуратура, чиито главен прокурор Борисов привикваше в дома си в Банкя и говореше с него по чехли, давайки му указания какво да прави.

Обвинението разследва всички записи с глас, който прилича на този на министър-председателя и снимките на стая, за която самият Борисов каза, че е в резиденцията му в Бояна.

В последния разпространен звуков файл с продължителност 4 минути и половина, чиято автентичност не е потвърдена, глас, който прилича на този на премиера, нарича събеседника си Томислав.

Вицепремиерът Томислав Дончев заяви в телевизионно интервю, че не е разпитван и не открива нищо смущаващо, че се разследва само техническата част.

„Аз лично се съмнявам, че ако съдържанието на такъв запис е инкриминиращо, прокуратурата би пропуснала да разгледа случая, в противен случай тя самата се излага на ударите на закона“, каза Дончев, цитиран от Блиц.

Не ви ли се струва, че се повтаря цялата сага от преди няколко години, когато пак излязоха записи с Борисов, но прокуратурата разследваше кой ги е направил, а не какво е съдържанието им.

Наглостта на властимащите е безкрайна, заради което хората излязоха на улицата. И няма да спрат, докато цялата тази „кохорта“, която ограбва България не си отиде завинаги.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *