Тотален шок! Марешки сваля Румен Радев! Вижте как го нарече!

България отблизо
Ние от „Воля“ искаме президентството и парламентът да се разпуснат!
За нас  там няма реални хора, а  работят високоплатени артисти, на които някой им пише речите, а те ги повтарят като латерни,  каза изненадващо в свое интервю аптекарят Веселин Марешки.

„Прави се отчет за  една година, навършена от президентската институция! Аз харесвам човека Румен Радев, той си е нормален и свестен, но не харесвам  президента Румен Радев, който непрекъснато поставя някакво вето и  хули депутатите”, заяви Веселин Марешки.

За какво е това президентство, което не ни подкрепя? – запита театрално търговецът на горива и илачи, който явно също не е лишен от артистична дарба. „Няма никакъв шанс да подкрепим искането на БСП за референдум по Истанбулската конвенция!  Те искат да извлекат политически дивиденти и това е поредното им цинично предложение! Моето лично мнение е, че по никакъв начин няма как да не подкрепя текстове, които осигуряват  защита правата на жените и децата и правото им на достоен живот”, допълни шефът на разпадащата се „Воля“,  пише дир.бг.

Вота на недоверие Марешки пък нарече „безсмислен цирк“, защото липсвала алтернатива. на управлението на ГЕРБ.

Лично ние от сайта  istinata.net  недоумяваме какво му пречи на Марешки да изпълни мечтата си и да разпусне парламента. Достатъчно е той и цялата му семпла група да си дадат оставките и да поискат нови избори.

Щом в Народното събрание имало само артисти, какво изобщо дири варненският самодеец в трупата? Защо не се махне, а участва в театъра и даже ръси „мъдри“ съвети в ефир?

Защо, след като се канеше да сваля Бойко Борисов от власт, сега твърди, че Светиня Му нямал алтернатива?

И защо след като президентството е излишно, толкова много драпаше точно той да става президент?

Сега скимти като пале срещу Румен Радев и иска оставката му.

Марешки, виж цифрите!

Радев беше избран с 60 процента от гласовете на българите. В момента подкрепата му е вече над 60 процента.

„Воля“ влезе в парламента с 5,01 процента, а сега подкрепата е 1,9…

Кой си ти, че тръгваш срещу ВОЛЯТА НА НАРОДА?

И колко ти платиха?

Или какво ти обещаха?

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

11 thoughts on “Тотален шок! Марешки сваля Румен Радев! Вижте как го нарече!

  1. Палячо,пъпчив, грозен,отвратителен и продажен палячо! Щял да разпуска „президентството“!?Ами научи сепърво на правилно говорене бре чоджум! Пък, след това, ако имаш акъл, раздавай!

  2. Магарешки, искаш да се разпуснат парламента и президентството… Ще те призная, ако лично ТИ и тези баджанаци около теб, наричащи се „Воля“ си подадете оставките и се махнете от парламента! Покажете на народа ни, че не сте там за лично облагодетелстване! Заради тази постъпка, шансовете ти на бъдещи избори ще нарастнат, но ти си тъпо парче и не можеш да събереш колко прави 1 + 1………. Не стига това, ами мерака ти е да се „закрие“ президентството!… Хахахахаха…. Чакай да те попитам – ти за какъв или за кой се имаш, че искаш тези две институции да се разпуснат? Нали сте „Воля“, мамка му? Къде слагаш във пъзела волята на над два милиона българи, които сме гласували за настоящият ни президент Румен Радев??? Виж, разбирам, че ти е притеснено, че ще те вкарат във затвора и започваш да губиш здравата почва под краката си, но не се ли усещаш, че залиташ все повече и повече???!!! Престани да ни доказваш, че нямаш никакъв умствен багаж в главата си, че вече си жалък – НЕ СТАВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!! Бягай в къщи и си стягай багажеца, че Бай Ставри те чака с нетърпение!!!……

  3. Хахахаха,този се мисли за собственик и на цял един народ!Тъпанарите нарастват тотално!

  4. Марешки явно е пил доста хапчета от собствените си фалшиви аптеки

  5. За съжаление и марешки не знае какво иска и какво не иска, както и 100% със сигурност не знае каква уловка е истанбулската конвенция!!!

  6. Този гьз си вкарва гол след гол Дано в следващия парламент “’които надявам се да е скоро;;;АКО МОЖЕ ВЧЕРА;;;;да го няма

  7. Марешки,ти за кого се мислиш,едвам влезе в политиката,а сега си тръгнал празидента Румен Радев да сваряш, Не си толкова умен,гледай си в твоята паница иначе народа теб ще изхвърли от парламента

  8. НАЙ ОБИДНО МИ Е,ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДЕПУТАТИ ГОВОРЯТ ПОСТОЯННО / ИМАЙКИ ПРЕДВИД НАС, БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ПО РАДИАТА И ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ПО НАЧИН ПО КОЙТО СМЯТАТ,ЧЕ ГОВОРЯТ НА ОЛИГОФРЕНИ И ДЕБИЛИ… КАК Е ВЪЗМОЖНО ТАКАВА НАГЛОСТ В ТЕЗИ СЪВЪРШЕННО СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ ХОРА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. !!?!?! НАЛИ ВСИЧКИ СМЕ ..НЕДОВОЛНИ И СЕ ВЪЗМУЩАВАМЕ ..ТОГАВА “ КАК ТЪЙ СТАНА,ЧЕ МОМАТА РОДИ „………………..ЗНАМ,ЧЕ ИМА ЗАБЛУДЕНИ ХОРА ЗНАМ,ЧЕ ИМА КУПЕНИ ХОРА ЗНАМ,ЧЕ ИМА НЕУКИ ХОРА ЗНАМ ЧЕ ,ИМА БЕЗРАЗЛИЧНИ ХОРА …..ЗНАМ,ЧЕ ИМА ИНТЕРЕСЧИЙ И …ВСЕ ПАК ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЗИ ПОСРЕДСТВЕННОСТ И ПРОСТОТИЯ КОЯТО ПОДКОПАВА УСТОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ОТГОВОРЕТЕ МИ , ДО КАТО СЪМ ЖИВА !

  9. Магарешки, крайно време е ти и групата ти от олигофрени да напуснете парламента и да спреш да дрънкаш врели и некипели, защото остава само едно – да бъдеш линчуван. Пий си хапчетата, успокой се, че ставаш за смях с глупостите си!

  10. ЯРЕШКИ ЛИ Е, ПЪРДЕШКИ ЛИ Е, АМА ТОЗИ КРАДЛЬО СЕ ОЛЯ НАПЪЛНО, ВЗЕ СЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО. И ТОВА АКО НЕ Е ДЪНОТО , КОЕТО ВЕЧЕ КОПАЕМ – ПОСЛЕДСТВЕН ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЗЛОЩАСТНИЯ НИ ПАРЛАМЕНТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *