Тотално дебелоочие! Цветанов поиска медиите да му се извинят за апартамента!

България отблизо

Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти.

Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия – щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно. След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение.

Това заяви пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. „Съвсем целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу мен. Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев“, коментира Цветанов и допълни, че докато не е приключила проверката – не е редно да получава присъди. Той подчерта, че не е придобил нищо на по-ниска цена. Цветан Цветанов говори и за предстоящите европейски избори, листата с кандидати на ГЕРБ за евродепутати и призива на председателя на ЕНП Жозеф Дол за обединение на десните гласове в България.

„Всички настоящи евродепутати са получили номинации от структурите в страната. Знаете, че поехме ангажимент да осигурим 2 места на СДС в листата. Другата седмица ще проведем още една работна среща с колегите и на 31 март официално обявяваме листата“, каза зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му водачът на листата на ГЕРБ трябва да познава отлично работата на европейските структури, да има международно признание за качествата си, както и да разполага с доверието на нашето европейско семейство – ЕНП. „Появиха се спекулации, че Георги Марков ще оглави листата. Той обаче няма номинации и съответно кандидатурата му не се обсъжда“, съобщи Цветанов.

Точно след седмица Цветанов заяви обратното. И подаде оставка.

Още ли търси извинение от медиите?

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *