Тъкър Карлсън взриви Байдън и НАТО: Нападнахте най-важния си съюзник, разпадате се

Свят

Известният с острия си език и независима позиция американски телевизионен водещ Тъкър Карлсън се срещна с обществеността в Унгария. Пред стотици унгарци той говори за политиката на САЩ, бъдещето на НАТО, игрите на Байдън, войната в Украйна.

Публикуваме неговото мнение за предстоящия разпад на НАТО и отговорността на американския президент Джо Байдън за взривяването на газопровода „Северен поток“ и пълното отсъствие на реакция от страна на германците, при положение, че това ще доведе до колапс на икономиката им.

„Следвоенният ред напълно се срива. НАТО очевидно ще се разпадне. В края на краищата не е приемливо двигателят на НАТО – а именно САЩ – да саботира основния източник на евтина енергия на Германия – „Северен поток“.

Администрацията на Байдън взриви „Северен поток“. А германците са толкова отвратени от себе си, че свеждат глава – не, не искаме да говорим за това.

Но аз искам да говоря за това. Защото е важно!

Първо, това е най-големият промишлен саботаж (диверсия) в историята. Второ, става дума за най-големите емисии на CO2, причинени от човека, в историята.

И ако сте в сектата на глобалното затопляне, това е все едно самият дявол да слезе на Земята.

И администрацията на Байдън го е направила.

Трето, и най-важното, това беше нападение срещу Германия, най-могъщата държава в Европа. А Западна Европа е последният голям съюзник на Съединените щати. А ние току-що атакувахме най-важния си съюзник.

НАТО няма да издържи в дългосрочен план. Рано или късно германците ще се събудят и ще кажат: „Имахме химически заводи. Вие току-що унищожихте икономиката ни. Не мисля, че това ще продължи дълго. Наистина не вярвам. Може и да греша. Но не виждам тази възможност.“

Източник: kritichno.bg

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *