Тъкър Карлсън: Москва е по-хубава от всеки град в САЩ

Свят

Карлсън след завръщането си от Русия. Журналистът Тъкър Карлсън, който беше в руската столица за ексклузивно интервю с Владимир Путин,  нарече Москва „по-хубава“ от всеки град в САЩ. И похвали управлението на руския президент Владимир Путин на огромната световна суперсила.

„Най-фундаменталното нещо за мен през осемте дни, които прекарах в Москва, беше не само лидерът на страната“, каза Карлсън по време на Световната правителствена среща на върха.

„Това, което беше много шокиращо, много обезпокоително, беше град Москва, в който никога не бях бил … – беше много по-хубав от който и да е град в моята страна“, каза той. Наричайки руската столица „много по-чиста и по-красива в естетически план – архитектурата, храната, обслужването – от който и да е град в Съединените щати“.

Миналата седмица Карлсън проведе ексклузивно интервю с Путин в Русия. В което президентът критикува американското правителство.

По време на изказването си на срещата на върха Карлсон разкритикува американското правителство. За това, което той определи като необуздана престъпност, неконтролируема инфлация и цялостен провал на правителството. Като заяви, че подобен упадък като този е настъпил в европейски градове като Лондон и Париж, пише safenews.bg.

На въпроса дали се смята за антиамериканец, Карлсон отговори: „Не, аз съм най-проамерикански настроеният“.

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *