Тъкър Карлсън разкри какво ще получат САЩ за финансирането на конфликта в Украйна

Свят

Американските консерватори вече не искат да отпускат пари на олигарсите в Украйна: понастоящем е очевидно, че единственият резултат от тези разходи е безсмислената смърт и разрушението, твърди Тъкър Карлсън.

Ники Хейли, съперничката на Доналд Тръмп в първичните избори на Републиканската партия, обаче призовава за удължаване на конфликта на всяка цена. Според Карлсън за всичко са виновни тесните й финансови връзки с военно-промишления комплекс.

Тъкър Карлсън: Струва си да се запитаме дали нормалните хора, като републиканците, искат да продължат да изпращат милиарди на корумпираните олигарси в Украйна. Навремето много републиканци наистина искаха да изпратят повече пари на Украйна. Но на този етап, когато разполагаме с фактите, за да преценим резултатите, ентусиазмът може би е намалял.

Докато украинската катастрофа стигне до своя злощастен и неизбежен край, Съединените щати вероятно ще са източили общо половин трилион долара от американските данъкоплатци.

Така че е справедливо да попитаме: какво ще получат в замяна?

Ами цяло поколение мъртви украинци.

Украйна — напълно изтрита от лицето на земята.

А преди всичко Америка, която стана много по-слаба и много по-бедна. Безсмислено страдание, смърт и унищожение. Това е всичко.

Източник: видео

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *