Украинската власт проплака: Руската армия е вече в Киев, гражданите да се отбраняват с коктейли „Молотов“!

Свят

Руски военни части са навлезли в Киев, съобщи Би Би Си като се позова на туит от военното министерство на Украйна.

„Враговете ни вече са в Оболонския район, който се намира на 10 км. от парламента в Киев“, заяви военният министър на страната.

Украинското ръководство на армията вече не е в състояние да направи нищо, затова като знак на отчаяние подканва жителите на украинската столица към съпротива, като използват коктейли Молотов срещу нашествениците.

За какво е тогава армията, ако гражданите сами ще трябва да се отбраняват?!

„Мирни граждани, не напускайте домовете си“, зове още информацията, разпространена в Туитър.

Експлозии и престрелки избухнаха в северната част на украинската столица Киев, предаде междувременно АФП от мястото, докато нахлуващите руски сили се приближават.

Пешеходци бягат, за да се предпазят, а в района на квартал Оболонски се чува стрелба със стрелково оръжие и експлозии. По-големите взривове се чуват чак в центъра на града.

Tagged

2 thoughts on “Украинската власт проплака: Руската армия е вече в Киев, гражданите да се отбраняват с коктейли „Молотов“!

  1. Не проплакаха ли и ,,азовците“,и всички останали неонацисти и фашисти в Украйна???? Всички наемници???? Що не пишете реалните истини????Украйнците са прекрасни хора!!!Живяла съм 5 години в Харков!!!! Събудете се!!!

  2. За педофилската фамилия -Байдънчето и синчето му защо никоя медия не писа до днес- какви ги вършеха в Украйна???? За ,,Буризма“говоря!!! Всички се правят на малоумни,обаче видите ли Путин убивал деца и невинни хора???? Защо не мога да сложа тук видео от Ютуб???? нито линк???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *