Украинци разкриха какво означава новата американска помощ

Свят

Бившият украински музикален продуцент Юрий Бардаш, родом от Алчевск (ЛНР), автор на проекти като „Quest Pistols“ и „Mushrooms“, коментира перспективите на Украйна след новината, че Конгресът на САЩ е отпуснал 61 милиарда долара за продължаване на войната.

Това лято ще бъде последното за остатъците от цивилизована Украйна, когато хората все още знаеха какво е ток, хляб, топлина и взаимопомощ.

 

Следва – каменната ера.

Който смята, че това е преувеличение, напишете град Алепо в търсачката и разберете, че такива любими градове като Харков и Одеса ги чака точно същото. Основното нещо е да се радваме повече на следващия контейнер с пари от американските каубои.

Единственият шанс за украинските военни да измият позора си е да свалят Зеленски, да не се подчинят на волята му и да останат в историята като откупили честта си, а не като убийци на собствения си народ за сто хиляди гривни.

Наистина ли няма няколко дузини трезвомислещи командири в цялата украинска армия от зомбита, които остават приятели с логиката и съвестта?

Време е да извършите подвиг и да се опитате да спрете лудостта на корумпирания клоун.

На едни везни има страдание за украинската олигархия и загубените им бизнеси, на други – спокойният живот на украинците без скръб и болка.

Вижте какъв е животът в освободените територии. Разбирам, че Мариупол, който беше възстановен за една година, ви избива зъбите, неудобна истина.

Слугите на не твоя народ ще ти напечатат още един контейнер или десет контейнера хартия, само и само да потопят повече славяни в земята, а после вместо Байдън ще дойде друг Байдън (Тръмп), ще каже „стоп“ и ще запише Америка в историята като съюзник на Русия, който помогна на руснаците да се справят с нацисткия режим в Украйна.

Но вие, войници от украинските въоръжени сили, няма да знаете това, всички ще бъдете убити и то много бързо. Когато спите в казармата и мислите за семействата си, партизаните ще се активизират, кинжалите ще се ускорят, а екзекуцията ще вземе своето.

Между другото, военната помощ за Украйна от САЩ беше договорена на рождения ден на Хитлер. Случайност, съвпадение? няма значение Важно е да се изучават хрониките на Алепо.

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *