УТРЕ е ГОЛЕМИЯТ ден: Елена Йончева РАЗКРИВА мафиотския кръг в ПРАВИТЕЛСТВОТО на Борисов!

България отблизо

Депутатът от БСП и разследващ журналист Елена Йончева ще представи утре на „Позитано“ 20 ,горещото си разкритие за корупция в кабинета на Борисов.

Това стана ясно от думите на лидера на партията Корнелия Нинова днес, цитирани от Епицентър.

Председателят на БСП хвърли светлина по въпроса за редовната пресконференция на партията.

„Утре в 10.00 тук на „Позитано“ 20, заповядайте. След това темата ще продължи да се развива в БСТВ“, обяви Корнелия Нинова пред медиите.

Анонсът за разследването на говорителя на червената парламентарна група ще се обяви на пресконференцията, а после ще се доразвие по БСТВ.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира и обвинението, повдигнато на Йончева.

„Повдигнатото обвинение срещу Елена Йончева е несериозно и необосновано. Става дума за период, когато на никой от нас не ни е минавало през ума, че КТБ ще бъде в такова състояние. Който се опитва да се бори срещу властта, бива наказван с политически процес, а не със съдене. За мен изпълнителната власт и прокуратурата работят заедно“, категорична е Корнелия Нинова.

Според лидера на БСП, обвинението срещу Йончева е в отговор на разследванията, които е правила като журналист. „Не е еднократен акт това, което се случва с Елена. Това е принципен въпрос, защото днес е Елена, а утре ще е някой друг. Принципен въпрос е това всеки да има свобода да се изразява“, посочи Корнелия Нинова.

Май скоро ще се види кой крал, кой грабил, кой бъркал в кацата с мед и кой го е прикривал. И това, според самата Елена Йончева са кръг от хора в правителството на Борисов.

И ако сега Борисов не си подаде оставката, ще е върхът на неговата наглост, която ще му излезе солено. Защото всички ще разберат що за правителство и що за управление прави Борисов.

Tagged

6 thoughts on “УТРЕ е ГОЛЕМИЯТ ден: Елена Йончева РАЗКРИВА мафиотския кръг в ПРАВИТЕЛСТВОТО на Борисов!

  1. Щом на Цветанов тъща му, му е купила 6 апартамента само с по 250 лв месечни доходи, то тя е надминала и Месалина. Който е образован, зна, че по-голяма развратница няма… ненадмината е и до сега. А на него си му личи, че ненормален…. Ние сме виновни, че търпим луди, олигофрени и нагли безумци ( защото им личи отвсякъде), да ни насилват, узурпират и третират. Що? Пак жени ли да свършат мъжката работа??? Мъжете къде са??? Под леглата скрити като Ганко Гинкин???(от „Под игото“ – Иван Вазов).

  2. Щом на Цветанов тъща му, му е купила 6 апартамента само с по 250 лв месечни доходи, то тя е надминала и Месалина. Който е образован, зна, че по-голяма развратница няма… ненадмината е и до сега. А на него си му личи, че ненормален…. Ние сме виновни, че търпим луди, олигофрени и нагли безумци ( защото им личи отвсякъде), да ни насилват, узурпират и третират. Що? Пак жени ли да свършат мъжката работа??? Мъжете къде са??? Под леглата скрити като Ганко Гинкин???(от „Под игото“ – Иван Вазов).

  3. За корупцията и машинациите на грабителството почти всички знаем. Знаем, че правото и свободата на словото трябва да са обвързани с отговорности, а не както в момента полуистините и волните коментари заливат СМИ и публичното пространство без никакви последствия за страните! Понятията държавност, законност, справедливост, ред, толерантност, загубиха смисълът си и нямат стойност. „Октоподът“ няма да загине с оставката на БОРИСОВ, необходим е нов РЕД!

  4. НА „ПОЗИТАНО“ 20да се струпат всички българи, граждани,военни и полицаи, и да свалят това гнусно правителство, да бъдат линчувани с камъни, с целите им сенейства. Те заслужават само смърт,, жените им, децата им, целите им фамилии.

  5. Нов ред, да! Но не „новият световен ред“, защото там са всички като ГЕРБ, БСП, БКП, БСДП, ДПС, ВМРО И АТАКА! ТРЯБВАТ НИ ХОРА СЪС ЗДРАВ МОРАЛ,. БЛАГОЧЕСТИВИ, С ДОСТОЙНСТВО И ПОЧТЕНИ.

  6. НА „ПОЗИТАНО“ 20да се струпат всички българи, граждани,военни и полицаи, и да свалят това гнусно правителство, да бъдат линчувани с камъни, с целите им сенейства. Те заслужават само смърт,, жените им, децата им, целите им фамилии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *