Финансистът Хампарцумян: Петков и Василев на са виновни за високите цени, комунягите ни доведоха до фалит още 90-та година

България отблизо
Високите цени, които плащаме днес всеки ден в магазина са поради слабата икономика у нас в последните 50 години. Ние винаги сме били бедна страна. 40-а година България е била като Дания по икономически показатели. След това Дания тръгва по един път, България тръгва по пътя на Съветския съюз и 90-та година сме тотално фалирали, комунягите допълнително ни фалират.

Това коментира пред Нова тв Левон Хампарцумян.

Така че нека не се сърдим на ПП, защото те не са виновни за цените днес, допълни той.

 

Още в минутата, в която си купите нова кола, цената й е паднала с 20 процента. Автомобилът не е инвестиция, той е необходимост. Изключение правят колите, които струват стотици хиляди левове и са произведени в единични бройки. Да, при тях цената с всеки ден се покачва, но у нас подобни покупки няма, така Хампарцумян коментира статистиката, че през последната година в България покупката на коли в сравнение с останалия свят е скочила с удивителните 35 процента.

 

Банкерът посочи, че е странно хората да купуват коли като инвестиция особено с пари в брой, но посочи, че това е част от националните ни характеристики.

Първо на първо, не държавата, а предприемчивите хора в България, които печелят и плащат данъци, помагат на народа с парите си. Второ, ако снощи не бях изпил една водка, и аз щях да съм на протеста. Защото тази арогантност, която видяхме от страна на ГЕРБ, Възраждане, ДПС и ИТН са направили някакъв сценарий, и са решили, че като натиснат едно копче, всичко ще тръгне по техния път, заяви още финансистът.

Tagged

1 thought on “Финансистът Хампарцумян: Петков и Василев на са виновни за високите цени, комунягите ни доведоха до фалит още 90-та година

  1. МУХЛЯСЪЛ И ВМИРИСАН ….ХАМПАРЦУМЯН , МНЕНИЕТО ТИ Е „ЗАД“ ПАЧКИ ПАРИ С НЕЯСЕН ИЛИ ПО ТОЧНО НЕ ОСОБЕННО ЧИСТ ….НАЧИН !! АРМЕНЕЦ, АРМЕНЕЦ , ОБИЧАШ ПАРИЧКИТЕ НО ….ХАРЧИ СИ ГИ / ЩОМ КАТО НИКОЙ НЕ ТИ Е ПОИСКАЛ ОЩЕ СМЕТКА / И СИ ТРАЙ ….ЗАЩОТО ИМА ПОГОВОРКА : “ ПОКРАЙ СУХОТО , ГОРИ И СУРОВОТО“ !!…ВЕРВАЙТЕ МИ !!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *