Хора на Слави Трифонов обясниха какво правителство ще прави ИТН след изборите!

България отблизо

Репортерът и депутат от 45-то Народно събрание Станислав Балабанов е водач на листата на „Има такъв народ“ в 14-ти МИР в Перник.

„Властта за нас не е самоцел, искаме да решаваме проблемите на гражданите“, коментира той пред БНТ.

„Трябваше големият партньор САЩ да посочи схемите по закона „Магнитски“, за да се задействат институциите ли? САЩ са достатъчно силен партньор и трябва да продължат да бъдат“, каза Балабанов.

„Суверенът гледа и отсъжда, от тях зависи как ще се подреди картата на изборите. Различното сега, в 46-и парламент, е че ще се опитаме да дадем платформа на млади и компетентни хора“, допълни членът на „Има такъв народ“.

Експертен модел на правителство ще предложи ИТН в 46-ото Народно събрание, каза от своя страна по БНР Любомир Каримански. Той е банков и финансов консултант, бивш преподавател по корпоративни финанси в УНСС, съветник по дигитално банкиране в Асоциацията на банките в Люксембург, депутат в 45-ото Народно събрание от „Има такъв народ“ и кандидат за 46-ото

 

„Никъде не пише, че човек, за да е отговорен, трябва да е депутат. Трифонов все още е нашият гарант за гражданите“, коментира той решението на Слави да не участва в парламентарните избори. За коалиция, според представителя на ИТН, е много важно първо да се видят резултатите. Не искаме да „изчегъртаме“ гласоподавателите на ГЕРБ, а направеното от ГЕРБ“, уточни Станислав Балабанов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *