Цветанов отива за седми път на съд! Ето кой ще му иска сметка сега

България отблизо
Елена Йончева категорично заяви, че ще заведе дело срещу  Цветан Цветанов. Даже вече адвокатите й изготвят иск.
Повод за това е вчерашното изказване на заместника на Борисов, че тя, в съдружие с Цветан Василев, е източила част КТБ.  Без да му мигне окото вторият човек на ГЕРБ изпляска поредната лъжа в ефир.

„Цветан Цветанов отправи поредната си клевета по мой адрес като обяви в свое интервю, че съм „участвала в източване на КТБ”.  Точно заради тази груба манипулация на общественото мнение и пълна лъжа ще потърся своите права в съда.“ – каза Йончева пред сайта Фрог нюз.

Дясната ръка на Борисов има сериозен опит в оклеветяването, в охулването на различни хора и  в манипулативно разпространение на невярна информация. През последните години България бе осъдена цели шест пъти от Европейския съд в Страсбург, заради различни клевети, пуснати в общественото пространство от самия Цветанов. Страната ни плати много пари на оклеветените и спечелилите делата, но това се покри и хората не го разбраха.

От собствените ни данъци потърпевшите получиха обезщетения, а Цветанов продължава да си дрънка каквото му хрумне и да очерня хората, защото после дори да осъдят страната по негова вина, парите не ги плаща той.

Елена Йончева обясни защо  точно в този момент Цв. Цв. е решил да я оклевети и да разколебае електората на опозицията и да нанесе удар точно срещу говорителката на групата на БСП.

„От една седмица правя всичко възможно  да изискам и да се добера до доклада на ДАНС за корупционни практики при изграждането на оградата на българско-турската граница. Дори съм изпратила писмо и до Главна прокуратура  този доклад да ми бъде предоставен, за да го покажа на българския народ и едновременно с това в ЕС.

В доклада има сериозни факти, че  строежът на това съоръжение е свързан с тежки корупционни практики. Там е доказано и че най-безогледно се е търгувало с българската национална сигурност.

Имам данни, че се е строило некачествено, на високи цени, доста различни от пазарните

Докладът стои втори месец в ДАНС. Оттам не ми го дават по незнайни причини. До момента нямам отговор и от  Главна прокуратура. Но в мига, в който входирах там искането си да го получа, Цветанов започна с атаките срещу мен. Защото знае, че взема ли документа, ще попитам първо прокуратурата защо не е започнала предварително производство.

Хем докладът им е даден от ДАНС, хем никой не си мръдва пръста да го провери и да започне необходимата законна процедура. Това на какво ви прилича, попита Йончева.

И допълни. Аз ще се добера до този доклад така или иначе. Не могат вечно да го крият. И ще го оглася пред цяла България.

А Цветанов просто ще го осъдя.

Един политик трябва да говори истината!

Като говори лъжи, ще си плати за тях!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

3 thoughts on “Цветанов отива за седми път на съд! Ето кой ще му иска сметка сега

  1. И КАКВО ОЧАКВАТЕ,ЧЕ ЩЕ ОСЪДЯТ ЦВЕТАНОВ ?!? ТОЙ ИМА ПРИСЪДИ,КОИТО “ ПОЧИВАТ“ В ПАПКИТЕ НА СЪДИЙТЕ….ТЕ СА ТОЛКОВА НАГЛИ,ЧЕ „ДА ИМ СТЪПИШ НА ОКОТО, НЯМА ДА СЕ ПУКНЕ“ !….И ЗА ТОВА ЗНАЕМ ,А ЗА КОЛКО ДРУГИ ДАЛАВЕРИ НЕ ЗНАЕМ ….НАЛИ СМЕ СИ ДЕБИЛИ …….ПЪК СЕ СЪРДИМ НА ПРОФ.ИВО ХРИСТОВ !

  2. Шестака е покрит от цялата Прокуратура,от цялото Правителство,от МВР.ТОзи мръсник трудно го биха осъдили,както и в предишните дела.Човек който е съден,не трябва да заема никакви служебни постоиве в Правителство.Докато не падне това Правителство няма да го осъдят.ЕК е на тяхната страна,защото са много послушни,както виждате Борисов предложи сам да увеличи вноската за членството в ЕС, а за пенсионерите няма пари, за да умират от глад.Това са изключителни престъпления

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *