Цветанов с нова атака срещу дежурния виновник за всички беди в държавата! Знаете кой, нали?

България отблизо

Президентът търси конфронтацията във всяко свое появяване на екрана и във всяко свое изказване.

Това заяви рано-рано по росата Цветан Цветанов, веднага след разтърсващото слово на Радев снощи.  Президентът съзнава, че вече е изпаднал в изолация от политиката и от целия народ.  Той сам се постави  в изолация, дискредитира се сам  с позициите си, искаше отлагане на санкциите към Русия, обяви се против СЕТА и сложи вето на свободната ни търговия с Канада и така лиши страната ни от качествени чуждестранни стоки и игра непрекъснато контра на властта.

Това народът го усети и все по-малко хора го подкрепят. На всичкото отгоре заради него пострада невинен човек.

„Не е ли малко нагло  президентът да говори за законност при  положение, че един невинен човек, при това инвалид, бе обвинен за катастрофа, без да е виновен. А катастрофата беше главен участник  бащата на президента“, попита обвинително Цветанов.

„Това, което искам да кажа на Румен Радев  е,  ако катастрофата  в Харманли беше завършила със смъртен случай, как щеше да се чувства той, когато лично е наредил да укрият  този случай“, продължи наставнически Цветанов. /А ако баба беше мъжка? А ако тръгнат пингвини край НДК? А ако се обърне поредният автобус? Пак ли Радев ще е виновен?/

Наглостта на Цецко изуми и най-безпристрастните зрители. Цялата държавна машина беше впрегната да разследва до най-малкия детайл пътния индицент и се оказа, че колкото и да търси под вола теле, там няма нищо. Още повече Стефчо Тодоров, човекът с триколката призна пред медиите – аз съм виновен, аз се блъснах в колата на Георги, здрав съм, нищо ми няма, триколката също е здрава, спрете да се занимавате с нас, ние сме се оправили помежду си и даже си стиснахме ръцете.

Така е г-н, Тодоров, но как да спрат, като това е единственото, в което могат да обвинят президента? Други гафове няма.

Затова ще нищят този случай до посиняване.

А ти, Цветанов, как се чувстваше, когато 17 души загинаха край Своге на пътна отсечка, строена от фирма на ГЕРБ и с гаранция две години? А останалите останаха инвалиди? Или този въпрос е забранен? А как се чувстваше Московски, когато направи, хайде да не припомняме какво. Но той е от ГЕРБ и никой не смее даже да го спомене. Щом е наш човек, значи е невинен! Пък останалите, дори и невинни, са виновни!

Мъка, Цветанов, мъка!

Радев ви го каза в прав текст. Не крадете, спрете корупцията, помислете за народа, изчерпахте се! Има и друга алтернатива, не сте вечни! Спрете с боричканията, работете за България.

Тежки думи.

И вместо да се вслушате поне малко в тях, започнахте атаките.

Тази няма да е нито първата, нито последната.

Дойде началото на края ви.

Колкото и да не го искате, си отивате!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *