Цвета Караянчева разказа за голяма трагедия! Ето какво е станало!

България отблизо

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева даде първото си интервю пред Нова телевизия след тежкото произшествие, което преживя. Попитана от Мариян Станков какво точно е станало, тя разказа:

„Бяхме на празник на Силистра. Срещу нас се оказа кола, където шофьора е сбъркал спирачката с газ. Тогава нашият шофьор реагира адекватно и спаси три живота. Медиите изписаха ужасяващи неща. Моят кортеж никога не кара извън правилата. Най-пострадала бях аз. Само чух шофьора, който попита „къде отиде тази“ и всичко се случи за секунди“, сподели Караянчева.

„Много ми се искаше в първите няколко дни след като се установих емоционално, да звънна на семейството и да попитам как са, но ме посъветваха да не го правя, защото това може да се възприеме като оказване на натиск. Аз исках да попитам как е детето и как е семейството, но жълтите медии и интернет троловете не ми позволиха. Ще го направя, ще се обадя и ще се срещна с тях“, каза тя.

„Не съм чувала някой да ги е търсил. Най-страшното беше как ще съобщят на родителите ми. Аз им се обадих и с много ведър глас им казах, че сме се ударили и всичко е нормално“, разкри председателят на Народното събрание“.

„До петия-шестия ден майка ми не вярваше, че ходя и трябваше да й показвам по вайбър. Трудно ми беше да кажа на дъщеря ми, защото беше бременна в началото, и не исках да я притеснявам. Искам да благодаря само на съпруга ми, който беше до мен през цялото време“, разкри още Караянчева./Източник blitz.bg/

Tagged

1 thought on “Цвета Караянчева разказа за голяма трагедия! Ето какво е станало!

  1. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *