Цветеслава Гълъбова към Габровски: Жалко, че си коленичил в подножието на планината от корупция, наречена ГЕРБ

България отблизо
И да си доказан професионалист, и да си изградил име и авторитет, никога не е късно да станеш за резил, ама за много голям резил. Това написа във Фейсбук психиатърът Цветеслава Гълъбова, след като стана ясно, че проф. Габровски е кандидатът за премиер на ГЕРБ. Ето какво още допълва тя:

 Жалко, че представител на най-свободната професия, при упражняването на която не се съобразяваш нито с имотното, нито със социалното положение или роля на човека пред теб, се е навел ниско и даже коленичил в подножието на планината от корупция, грабеж, арогантност и наглост, наречена ГЕРБ.

Жалко, тъжно и за мен даже отвратително. Ако няма зависимост за съгласието да се резили, значи има ЕГО, нуждаещо се от погалване и напомпване с привлекателното за ухото „кандидат за премиер“.

Утре /образно казано/, когато са минали петте минути телевизионна слава и медийната дъвка „кандидат за премиер“ е загубила вкуса си, ще последва изплюване и забрава. И един горчив вкус, че си бил употребен, като пластмасово изделие за ширпотреба. А за тяхната съдба знаем – размятани от вятъра, нежелани на сметището, поради своята неразградимост, но и опасни за околната среда. Бунището на историята, обаче, помни, дълго помни.
“Sic transit gloria mundi”

Tagged

1 thought on “Цветеслава Гълъбова към Габровски: Жалко, че си коленичил в подножието на планината от корупция, наречена ГЕРБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *