Шефът на Роскосмос иронизира Анджелина Джоли по необичаен начин: Ето какво й каза!

Свят

Анджелина, още не съм писал поезия на твоя език, но ти, приятелко, ме разочарова. Тогава ще пиша на обичайния си език. Посланикът на добра воля, ако наистина е такъв, трябва да иде и при двете страни в даден конфликт, а не само при едната, се разбра от думите на ръководителят на държавната корпорация Роскосмос Дмитрий Рогозин по повод посещението на американската актриса Анджелина Джоли в украинския град Лвов.

„Ела при нас в Донбас! Има водка, бира, квас“, започва посланието на Рогозин. В творбата си шефът на Роскосмос уверява, че богатствата на Донбас ще принудят бившият съпруг на Джоли Брад Пит да „остане с отворена уста“.

„Суровият ни войник няма да обиди красавицата. Той те е виждал на кино и ще се радва да те види отново“, се казва в последните редове на стихотворението.

По този начин и приятелски закачливо, но и с доза ирония и прикрит упрек, Рогозин отправя покана на Джоли да се запознае и с хората в Донбас, които страдат от 2014 година.

Припомняме, че Анджелина Джоли изненадващо посети Украйна. В социалните мрежи се върти видео, в което холивудската звезда първо посещава кафене в Лвов, а след това се разхожда из територията на местната гара. Актрисата е посланик на добра воля на ООН за бежанците от почти двадесет години.

Но щом посещава едната страна в конфликта, би трябвало да посети и другата. Ако наистина е на добра воля, де.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *