Шокираща версия за екзекуцията на македонеца Игор от 14-г. Мишо в Слънчев бряг

България отблизо

Появиха се брутални подробности около убийството в Слънчев бряг. Екзекутираният е 50-годишният северномакедонец Игор Николовски, съобщава „Флагман“, позовавайки се на свои източници.

 

Жестокото престъпление е извършено вчера от 14-годишния Михаил Х., който живее със семейството си в Слънчев бряг. Той нападнал жертвата си с дървен кол по главата.

След смъртоносните удари пренесъл тялото в гориста местност в района на ресторант „Бъчвата“ и го е скрил с дъски. Полицейските служители обаче много бързо открили както трупа, така и извършителя. 

По информация на запознати до убийството се е стигнало, след като възрастният мъж намекнал за интимни отношения с малолетния Михаил. Двамата са се засекли в Слънчев бряг, след което македонецът предложил на 14-годишното момче да го почерпи.

По време на срещата 50-годишният мъж е предложил да отидат на по-усамотено място, където да правят секс. Малкият побеснял, взел дървен кол и започнал да го налага по главата. Няколко удара били достатъчни, за да издъхне.

От полицията, обаче, още не потвърждават тази версия. Те работят по всички версии, включително и грабеж. Тепърва ще се установява какви са били мотивите на Михаил, за да извърши тежкото престъпление. Той бил доста проблемен, хората от обкръжението му също имали криминални регистрации.

Ако бъде признат за виновен, 14-годишният Мишо ще лежи в затвора до 5 години, тъй като се касае за малолетно лице.

Игор живее в Слънчев бряг от години, има регистрация за временно пребиваване у нас. За последно е влязъл в страната ни на 24.01.т.г. през ГКПП – Гюешево.

Има данни за педофилия, но е в процес на изясняване. Той е имал подобни наклонности.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *