Ясновидец разгада съдбата на премиера Борисов и какво ще се случи в най-близко бъдеще!

България отблизо

„Има голям интерес към съдбата на България по време на тази медицинска криза и затова реших да направя една прогноза за декември на нашия премиер Бойко Борисов. Получи се доста интересна подредба на картите, която споделих и в страницата на Бялото братство.

Има наистина голям интерес“, пише Даниел Делчев-Дидо, който е ясновидец с над 210 000 посещения в сайта си на ден, а изтеглените от него 10 карти и описанието им, са следните: АСО МЕЧОВЕ, ЧАШИ 10, СПРАВЕДЛИВОСТ 11, ГЛУПАКЪТ 0, ДЯВОЛЪТ 15, ОТШЕЛНИКЪТ 9, ЖРЕЦЪТ 5 (ПАПАТА), СЛЪНЦЕТО 19, МЕЧОВЕ 10, ЛУНАТА 19.

Първата карта вещае, че предстоят критични и потенциално опасни ситуации, когато човек трябва да взима решения при стресиращи обстоятелства. Важно е да се опита да запази емоционален баланс, за да успее да вземе правилното решение. Асо Мечове символизира триумф, прекомерна степен на всичко, завоевание и силни емоции. Понякога може да се изяви като тъмно съобщение, отнасящо се за жертва, предизвикателства и критична среда.

Тъй като Mечовете са свързани с борба, конфликти и трудности, тази карта показва вероятността за обещаващ проект, който би могъл да възникне от неблагоприятна ситуация. Традиционното значение на тази карта е „Силата в нещастието“.За да преодолеете всички проблеми и трудности ви трябва дисциплина и решителност. Неизбежните и болезнени промени в живота могат да доведат до нещо положително. На ваше разположение е голяма сила. Можете да фокусирате ума и усилията си за постигане на целта си.

Карта 2 показва естеството на препятствията засягащи въпроса. Това са 10 Купи – дом, радост, семейна благословия, а ключовата дума е чудесен успех. Съветът е за повече любов, положителни емоции, житейските стойности, общо щастие, духовен растеж и хармония. Тя обещава приятно увеличаване на някого или нещо, удоволствие, богатство и щастливи семейни отношения. Големи шансове за встъпване в брак или пътуване.

Карта 3 представя целите на човек по отношение на най-доброто, което може да бъде постигнато при тези обстоятелства, но което все още не е осъществено.

СПРАВЕДЛИВОСТ 11 – ЧЕСТНОСТ, БЕЗПРИСТРАСТНОСТ – Решение. Закон. Ефект. Отговорност. Тази карта е класическата проницателност на справедливостта, носеща везните на безпристрастния поглед, преценката и меча на решението. Това правосъдие не е сляпо и зове за осъзнатост и разбиране на всички замесени фактори. Това е карта на “кармата”, де факто ни подсеща, че трябва да посрещнем последствията на действията, които сме предприели, че има универсална хармония и баланс на вземане и даване. Това е отговорност за действията и установяване на сметките или причините. Това е и урок на двуострия меч, да ни напомни, че ще бъдем съдени, както и ние съдим другите. На фокус са въпроси, засягащи закон или партньорства.

Справедливостта символизира равенство, правота, триумф и баланс. Присъствието на картата говори, че ако човек е замесен в правен спор, разглеждането му ще бъде честно и справедливо, а изходът най-вероятно ще е в негова полза. Съвет: Картата се появява, когато трябва да се преценят много фактори, за да вземете разумно и обмислено решение.

Карта 4 показва основата или базата на въпроса – онова, което вече не важно и вече е отминало, не принадлежи на реалността. Тук картата е Глупакът – The Fool – Търсачът. Гръцката дума за глупак означава – независимо мислещ и действащ човек. При него аурата на пророк винаги е загатната. Глупакът символизира и пълната вяра, че животът е хубав и си струва да му вярваме. Това е интересна карта, която подчертава несигурността в живота. Появата й сигнализира, че е важно да вярваме на собствената си оценка и да планираме мъдро. Не е добро време за обвързващи ангажименти.

Глупакът казва да вярваш на себе си и да следваш сърцето си без значение, колко безразсъдно, откачено или глупаво изглеждат импулсите ти.

Карта 5 показва това, което вече започва да отминава или сега отминаващото влияние. Тук е 15 Дяволът – символизира Зависимост. Материализъм, Изкушение, Отчаяние, Неведение. Това може да е пристрастеност към вредни субстанции и хора или търсене на богатство на всяка цена; обсебване без удовлетворение, където жертваме всичко за ненаситните си нужди, включително и самообладанието си.

Тази карта говори за заробване в някаква ситуация, без значение дали навик, друг човек или начин на мислене, които ни пречат в стремежа ни към щастие, свобода, по-възвишено разбиране и спокойствие на ума – загубили сме перспектива и се губим… отчайваме се безнадеждно. Но също така тя е наслада – чувствена и всяка друга, която усещаме с физическото си тяло. Тя е способността да се наслаждаваме на живота. И все пак е предупреждение да не ставаме алчни, а да търсим златната среда.

Тази карта обикновено показва, че някой е въвлечен в негативна ситуация, но способността му да излезе от нея е малка, заради неясна и замъглена преценка. Символизира насилие, въздействие, неуспех, провал, нещастие, беда, смърт и зловещи или застрашителни събития. Когато някой изтегли тази карта, означава, че трябва разгледа и обмисли настоящата ситуация и да пита околните за съвет. Решаването на проблемите трябва да става бавно и внимателно.

Съвет: Това е капан, който сами сте поставили. Притеснения от силно увличане. Отказвате ли се да спрете проблематичните отношения? Трудно ли ви е да се откажете, когато чувствате, че трябва да се направи? Или сте твърде притеснени за финансовото си благополучие? Страховете и негативни мисли ви тровят живота. Погледнете внимателно реалността.

Карта 6 показва влиянието, което влиза в действие и ще действа в близко бъдеще. В случая това е 9 Отшелникът – той носи Мъдрост. Знание. Проницателност. Прозрение. Интуиция. Просветление. Зрялост. Ръководство и т.н.

На фокус е важна ситуация в живота. Добре е да се подготви за нов етап от живота си, но трябва да отстрани трудностите от моментната ситуация, за да успее. Наскоро преживяни трудности може да се причинили изолация и уединение. Веднъж усетил, че тази история е вече минало, ще може да помага на други, изживяващи същото.

Съвет: Сега е времето за оттегляне от обществото и търсене на истината. Имам нужда от почивка в тишината, за да помисля върху ситуацията. да успокоим ума си, за да чуем отговорите. С каквото и да се занимаваме, добре е да го свършим сами.

Карта 7 описва самия човек – в случая Борисов. Тя е 5 ЖРЕЦЪТ и символизира религиозен водач, но докато в минали времена религията е била ръководно начало, сега на дневен ред са граждански или обществени норми. Всички форми на водачество, където ръководещият е в позиция на авторитет и властимащ. Жрецът се стреми да създаде баланс и мир в кризисни ситуации.

Ритуали, церемонии, традиции, които напомнят на общността за техните ценности, за тяхната споделена идентичност и за структурата, която подрежда и придава значение на живота им. Когато времената са пълни с хаос и страх, това носи спокойствие.

Картата ни предупреждава за опасностите от вкопчването в остарели схващания, ритуали и навици. Особено, когато нови настроения и нагласи са по-ефективни. Съвет: Ако не си в състояние сам да се справиш, не се бой да се обърнеш към хора, на които имаш доверие и уважаваш.

Игра по правилата, традиционен подход. Напомня ни да търсим познание и да открием специалното си място в този свят. Ако онова, с което се занимаваме пълни и подхранва душата ни, значи сме на правилния път.

В професионално отношение символизира правилни, важни и отговорни стъпки, които трябва да се предприемат. Силно чувство за мисия, за важност. Честност, уверено движение към целта, с убеждението, че си струва. Сериозен напредък в професионалното развитие. Предаване на познания и активно ползване на чужд опит.

Карта 8 – показва дома или обкръжението и действащите там тенденции и имащи влияние върху проблемите на човека. Тук е една от най-хубавите карти 19 Слънцето – Слънцето означава щастие, светлина и топлина. Символизира светлата страна на живота.То е победа и удоволствие. Огнената слънчева енергия е съзидателен източник на мощ, ентусиазъм и лекота.

Фокусът е върху взаимоотношенията с другите и самопознанието. Картата показва, че човекът е доволен от позицията, в която се намира и е в мир със себе си, а успехът и щастието продължават. Това е много позитивна карта. Слънцето символизира материално щастие, задоволство, постижение и успешни съюзи. Може би си осъществил дългосрочна цел или получаваш одобрение и внимание за нещо, което си направил.

Съвет: Време на надежда, радост, празник, успех, оптимизъм, постижение, успех, щастие и здраве. Времето, прекарано с добри приятели или деца. Всички изпитания в живота си ще вземете с чест. Вие сте в състояние да взимате съзнателни, рационални и обосновани решения. Ще се почувствате пълен с жизненост и здраве

Карта 9 показва неговите надежди или страхове по отношение на зададения въпрос или проблем. Тук са 10 Мечове – На фокус са провал и унищожение. Въпреки брутална сцена на картата, тя не означава непременно насилие. Но все пак предполага, че враговете ви имат оръжия, с които да ви наранят. Появата на тази карта показва, че разрушителната ситуация, с която сте свързан е достигнала кулминацията си и в близко бъдеще ще можете да разсъждавате по-ясно. Десет Мечове символизира болка, нещастие, сълзи, тъга и безутешност.

Тълкуване: Животът може да е труден. Може да е жесток и суров, но благословено облекчение и спокойствие следва тези предизвикателства. Тази карта е кулминация и завършек. Обещава край на страданията.

Десет Меча често показва предателство, особено чрез клюки, предадено доверие и загуба на вяра и надежда. Тук думите са врагове, така че внимавайте, какво пишете и предавате на хартия или в мрежата. Тъй като мечовете символизират идеите и словата, картата може да сочи нуждата от умиране на идея преди вдъхновението за правене на нещата по нов начин, внезапно да ни озари.

Когато се появи Десет Меча обикновено показва, че нещо важно ще приключи – вяра, убеждения, кариера или взаимоотношения. Да се изправите пред това може да е болезнено, но вече не можете да се скриете. А от тук няма накъде другаде да тръгнете, освен нагоре.

Съветът е, че е време да се привърши с какъвто и въпрос да сте се занимавали. Отишли сте, колкото може надалеч с тези мисли и доводи. Време е за нова тема, която ще съживи ума ви, вместо да го държите закован за земята. Не сте в състояние да спасите това, което трябва да умре. Трябва да се отървете от умиращи условности и неверни представи и да освободите пътя на бъдещето.

Последната карта 10 – това, което ще стане на финала, показва и какво ще е решението на проблема. А това е 18 Луната – една интересна карта, тъй като носи и двете – разбиране и заблуда. Тя е нашият водач в непознатото, светлината в мрака. Тази карта представя най-дълбокото състояние на тяло-съзнанието, където ние сънуваме и сме в транс, получаваме видения, реални фантазии и сме свързани с най-дълбокото проникване в нашето подсъзнателно/скрито съзнание. Нашите усещания са увеличени и можем да изпитаме дълбоко мистични и/или плашещи реалности извън обхвата на нормалните ни сетива и съзнателно състояние. Не можем винаги да контролираме, какво се случва тук.

На фокус са вътрешните страхове и неувереност. Луната показва, че би било мъдро да се обърне внимание на интуитивните усещания и вътрешни гласове. Той трябва да внимава, защото в този период е изложен на опасности и заплахи. Картата символизира скрити врагове, опасност, мрак, измама и грешки. Луната показва, че по някое време е необходимо да се изправи пред ситуацията и да я приеме такава, каквато е, за да може да промени нещо. Бъди честен със себе си.

В действителност, когато изтеглим тази карта, тя най-често ни показва, че се разкъсваме в различни посоки. Разсейвани сме от външни въздействия, които ни отклоняват от същинския ни път. Луната тогава е послание, че е нужно да погледнем и помислим над живота си и ползвайки интуитивните си способности, да установим най-полезните мисли и действия за коригиране на посоката.

Съвет: Луната предупреждава за измама, самоизмама, нечестност, объркване, опасност. Значението на картата е свързано с астрологичен знак на Риби и дванадесетия дом в хороскопа, което подразбира ограничения и разторгване. Това също може да се прилага по отношение на ума, духовността и да се отнася за по-малко щастливи хора.
Вие навлизате в период на нестабилното настроение и несигурност.
През това време трябва да се преодолеят пречките на нивото на вашия подсъзнателен ум, за да можете да се придвижвате напред.
Това, което е било невидимо или тайно, ще стане явно“, разгадава картите на премиера Борисов брадърът Дидо Делчев.

И допълва на финала, че последната десета карта в съчетание с предишните 9 дават предупреждение за лъжа и предателство. Премиерът да се пази от фалшифициране на факти, лъжливи учители-съветници, черни магии, лекарства, предателство от близък човек и да се пази, да не стане жертва на двойни игри.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *