Нашият Спасител отново ще ни спаси!

България отблизо
Христос Воскресе, скъпи приятели! Богочовекът победи дори смъртта, за да покаже, че обикновените хора и човечеството не могат да бъдат убити.
Колкото и да се мъчат днешните господари на света. Каквито и вируси да ни пращат.
Напразни са техните усилия, защото те ще си отидат от този свят и никой няма да си спомня за тях. А човечеството ще продължи да съществува. Да се развива и да твори добро.
Да твори добро – това е божественото призвание на всеки човек! Много хора още не са разбрали тази проста истина. Те смятат, че най-важното е да имаш пари. Вземете за пример така наречената „американска мечта“. „Мечтата“ им се състои в желанието да забогатеят. Да имат много пари и власт. И да разполагат с живота на хората и на природата. Те, горките, не знаят още, че това е невъзможно. Никой не е успял. Нито Александър Македонски, нито Гай Юлий Цезар, нито Наполеон, нито Хитлер!
И днешните англосакси няма да успеят. Колкото и да се мислят за могъщи и велики. Няма да успеят по простата причина, че тяхното могъщество се крепи на страха. А в исторически план, страхът винаги се е превръщал в омраза и гняв. И този свещен гняв винаги е помитал богатите и силните, които се опитват да унищожат хората и света.
Ако днешните глобалистки елити продължават да се мъчат да ни унищожат по всякакъв начин, нека проумеят, че това няма да доведе до нищо друго, освен до избухването на свещения гняв на човечеството. И този гняв ще ги изхвърли от коловозите на историята. Завинаги!
И ще настъпи златната ера, която ще изпълни последната заповед на нашия Спасител: „Дадох ви заповед, обичайте се така, както ви обичам аз!“

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *