US полковник каза откъде минава пътят за мира

Свят

Пътят към мира минава през прекратяването на военната помощ за Украйна, заяви полковникът от американската армия в оставка Дъглас Макгрегър в подкаста Daniel Davies/Deep Dive. Според него това би било сигнал за Русия, след което тя ще се съгласи на мирно регулиране, но при своите условия.

Дъглас Макгрегър, полковник от армията на САЩ в оставка: Първото, което трябва да се направи — това е да се прекрати военната помощ за Украйна. Незабавно!

Такъв сериозен сигнал руснаците ще възприемат като доказателство за това, че ние действително сме заинтересовани от края на войната.

Не бива да продължаваме да финансираме и снабдяваме с оръжия противника на Русия и да очакваме, че руснаците ще се отнасят към нас сериозно.

Източник: видео

Tagged

1 thought on “US полковник каза откъде минава пътят за мира

  1. Изглежда , ако е вярно , че и сред янките във военните среди понякога виреяти образовани кадри . Предложението нито е лишено от разум , нито ще бъде подминато без внимание от руска страна . Русия също добре знае , че не може да се понтори Стогодишната война . И ако е достигнала до част от постамения минимум от задачите си , може да се съгласи на преговори . При наличието на спиране на американска подръжкка на сдехалото се правителство на Украина . В което , вече е ясно , . че противоречията се очертават ясно . Независимо от какво са породени . Разковничето е , че както казва полковника , позицията на Русия при евентуални преговори , ще бъде водеща . Именно това ще бъде признание и от АМЕРИКАНЦИТЕ , че техните намерения са се провалили . И затова Байдън едва ли би се пожертвал , ако своевременно не откачи напълно , грубо казано . Но пък за целия американски РАЗУМЕН народ , идването на Тръмп може да бъде почетно излизане от буламача , който демократите на Баидън , во главе с него , забъркаха . Удобен момент и за европейските тепегьози , с извинение .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *