ВЛАДИМИР ПУТИН постави НА КОЛЕНЕ западния глобализъм! Вижте КАКВО направи ХАРИЗМАТИЧНИЯТ руски лидер!

Свят

Дори гениалният руски писател Лев Николаевич Толстой, пишейки своя емблематичен роман „Война и мир“ не би могъл да предположи, че войната съвсем скоро ще се превърне в перманентно състояние на човечеството. А мирът ще е само прелюдия към нова война.

Но точно така стана, когато „лошите“ комунисти от СССР сложиха оръжието на земята и протегнаха ръка към всички народи за мир и сътрудничество. Явно САЩ и англосаксонският Запад си помислиха, че мира, който Съветският съюз предложи на целия свят, е краят и на великата и мощна Руска федерация . И решиха да колонизират и унищожат РФ. Както и целия свят.

Но тогава, съвсем неочаквано и плашещо, се появиВладимир Путин. С огромно търпение, и само с няколко изключителни, и брилянтно осъществени удари – в Крим, в Донбас и в Сирия – харизматичният руски президент постави на колене самозабравилата се, глобалистична, западна върхушка.

И сякаш изведнъж, рейтингът му скочи до небесата. А колкото повече САЩ и коалиция се опитваха да притиснат Русия и Владимир Путин до стената с жестоки санкции и зловещи военни бази, натъпкани с ядрено оръжие, толкова по-високо в облаците летеше обичта и доверието на хората към руския лидер.

Дотолкова, че на последните президентски избори, новият руски Владимир, спечели със зашеметяващите 77%. И с един замах превърна либералната руска опозиция в съвсем малка, маргинална групичка.

Но симпатията и доверието на хората към Путин изригнаха не само в Руската федерация. Те избухнаха в цяла Европа и света. Въпреки неистовите усилия на платените от Сорос и англосаксите, западни либерални медии, които го очерняха всекидневно.

В проведеното между 22 и 27 март международно социологическо изследване, по поръчка на руското издание Sputniknews, се оказа, че почти 40% от италианците считат Путин за най-силният и авторитетен лидер в света. По 34% от французите и немците имат същото мнение.

Във Великобритания пък, където правителството на Тереза Мей положи гигантски усилия да демонизира руския президент, най-неочаквано се оказа, че хората, които симпатизират на руския лидер и го считат за най-силен в света, са цели 26%.

Изненадващо се оказва, че най-много поддръжници, Владимир Путин има в Съединените щати. Там за най-силен и авторитетен лидер в света го считат 23% от американците. Но 23% от около 330 милиона души население в САЩ, са си огромна цифра. Това са почти 76 милиона души. Всъщност колкото населението на цяла една Германия.

И съвсем не е случайно, че Доналд Тръмп, по време на своята избирателна кампания, повтаряше непрекъснато, че Владимир Путин е „велик човек“ и „силен лидер“. И че, той, Тръмп, много иска да се разбере с него и да бъде в добри отношения с този най-силен лидер на планетата.

Ето защо,  с изключителна тържественост, с изключително уважение и обич, руските хора организираха церемонията по встъпване в длъжност „президент на Руската федерация“, на своя лидер Владимир Путин.

И техният президент отново повтори онова, което вече доказа в предишните мандати. Че най-висшата цел в неговия живот и в неговите задължения като президент е да служи на своя народ, на своята родина. Да пази суверенитета и целостта на държавата. И да изгражда, заедно с целия народ, могъществото, благополучието и просперитета на Руската федерация и на всяко нейно семейство.

Владимир Путин отново заяви, че интеграцията на Руската федерация в съвременния свят не означава да се забравят традиционните общочовешки ценности. Защото величието на Русия и симпатиите и уважението на хората от целия свят към РФ, се базират именно на запазването и почитането на общочовешките ценности, както и правата на хората в Русия.

Като обобщение, Владимир Путин заяви, че Русия е минавала през много исторически изпитания. Но винаги се е възраждала като птицата Феникс. И винаги ще се възражда, защото силите и способностите на руския народ са неподозирано огромни и неизчерпаеми.

На какво се дължи изключителната популярност на руския лидер?

Ами много просто. Владимир Путин е алтернатива на либералния, капиталистически и глобалистичен западен елит. Докато западните „елити“ се стремят да унищожат националните държави и исконните общочовешки традиции, Владимир Путин укрепи Русия, превърна я в най-мощната държава на света, запази традиционните общочовешки ценности. И увеличи десетки пъти жизнения стандарт на хората в РФ. И което е най-важното – той се опитва с всички сили да запази мира. Затова хората в САЩ го нарекоха „Миротворец“. В противовес на Запада, който непрекъснато говори за мир, но се опитва да запали Трета световна война.

Хората виждат всичко това. И никаква западна пропаганда не може да ги убеди в противното.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “ВЛАДИМИР ПУТИН постави НА КОЛЕНЕ западния глобализъм! Вижте КАКВО направи ХАРИЗМАТИЧНИЯТ руски лидер!

  1. Дано Иво, дано америка се вслуша в разума и желанието за мир на хората по света и тръгне по пътя който очерта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *