Проф. Михаил Мирчев разкри: ЦИК наглася изборните резултати с ФАЛШИФИКАЦИИ! Ето смайващите факти!

България отблизо

„ЦИК на четвъртия ден не беше успяла да преброи бюлетините и това поставя големи въпросителни. По закон, в сряда трябваше да са приключили. В четвъртък изборите се натаманяваха чрез ЦИК“.

Това заяви социологът и политолог професор Михаил Мирчев.

Става въпрос за по малко от 5 процента бюлетини, които трябваше отдавна да са преброени. Да бяха ги броили втори път няколко човека, пак щяха да ги преброят до вторник, каза проф. Мирчев и постави въпросителните, които водят до този негов извод:

Първата въпросителна бе много малкия процент на Демократична България – дали е над 5,88 ?

Вторият въпрос бе за процента на ГЕРБ, който не им стига за седмия депутат -и не за кого да е, а за любимката на Западна Европа и лично на Бойко Борисов ?

Третата бе за процентите на ДПС, за които предварително излизаха в европейски и американския прогнози, че ДПС са в риск да нямат трети мандат ?

Четвърто, за преференциите: говори се за 200 000 скрити преференции. Ако бяха прибавени само малка част от тях, Александър Йорданов, от листата на ГЕРБ, нямаше да е евродепутат.

Пето, отново за ДПС: Случаят с депутата Делян Пеевски, който дойде в парламента, за да се откаже от мястото си на евродепутат, защото “ е по-нужен на България“, Мирчев определи като циничност и огромен и то общоевропейски скандал, защото личност като него, е недопустимо да бъде допуснат в европарламента. Няколко години вече се опитва да ни прави на дебили нас всички.

А БСП загубиха формално, но това не е катастрофа. Само че те не могат да се разберат, загубили ли са, или са спечелили. А вътрешнопартийната опозиция определя резултата от изборите за БСП с термина „катастрофа“. Проф. Мирчев, обаче е категоричен, че петте червени депутата, не могат да се определят като „катастрофа“ за партията. Друг е въпросът, че този успех е половинчат, защото бяха заявили, че ще бъдат с повече проценти, с повече депутати и за първи път ще победят. И затова, отвътре злорадство и отвън злорадство, а те са медийната дъвка вече четири дена.

Проф. Мирчев определи като странно гласуването за ВМРО в секциите на четирите цигански махали на Пловдив. Той припомни обидите на Каракачанов към тях преди месеци и сега, те гласуват точно за него. Според Михаил Мирчев, процента на ВМРО е изкуствено увеличен, също с фалшифициране.

ГЕРБ са победителите, които нищо не са победили. Защото победата им е открадната победа, поради фини фалшификации. Те откраднаха победата от БСП и това е пирова победа за тях. Ще видим как ще се справят занапред.

Когато се прави фалшификация обикновено на главния съперник се отнемат 2-3 процента. Мисля, че действителният процент на БСП е по-висок от това, което се показа. Примерно, вместо 24 процента, той е около 26-27 процента. Откраднатите проценти се добавят примерно на ВМРО два процента, или на ГЕРБ. За това действа огромен военизиран механизъм на едно лице, което се нарича Цветан Цветанов./frognews.bg/

Тези разкрития на проф. Михаил Мирчев не се нуждаят от коментар. Защото българските граждани отдавна са сигурни, че изборите се фалшифицират, къде по-фино, къде по-грубо. Иначе няма как партията на Борисов, която вече е омразна на почти целия народ, да печели избори след избори в несвяст. И точно затова, хората решиха да дадат един страшен урок на Борисов, Цветанов и ГЕРБ. И не гласуваха огромно мнозинство – почти 5 милиона български граждани, от около 6 милиона, които имаха право на глас. 

Затова тези избори не са победа, а страшна катастрофа за Борисов и ГЕРБ. А идват местни и парламентарни избори. И там отново народът ще покаже червен картон на статуквото от ГЕРБ. И той май ще е последен за Борисов.

istinata.net

Tagged

1 thought on “Проф. Михаил Мирчев разкри: ЦИК наглася изборните резултати с ФАЛШИФИКАЦИИ! Ето смайващите факти!

  1. Напълно е възможно именно ЦИК да прави фалшификации! Невъзможно е в СИК да се правят измами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *