Цветанов: Знам кой спретна ”Апартаментгейт”. Един човек до Борисов е. Намесени са и руснаците

България отблизо
“Апартаментгейт” е бил спретнат от близки до премиера Борисов. Всичко е било един “добре режисиран сценарий” за дискредитирането на Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов е категоричен – знае името на инициатора на “Апартаментгейт” но няма да го посочи. Пред Васил Дремджиев бившият зам.-шеф на партията обясни, че става дума за приближени да Бойко Борисов хора, които смятали, че партията е “даденост” и лесно могат да заемат поста му.

 

Цветанов разви и тезата, че зад атаката срещу себе си вижда и влияние на руски кръгове. Причината за това било, че скандалът за купения от него луксозен апартамент започнал след изказана от него позиция България да се присъедини към решението на европейски държави да изгонят руски дипломати заради аферата „Скрипал“. Добави и реплика на руския посланик в България, че страната му внимателно следи изявите на Цветанов.

 

Измина близо година от позорното отстраняване на зам.-председателя на ГЕРБ. Скандалите около Цветанов и апартамента му лъснаха, а заедно с него наяве излязоха и имената на Цецка Цачева и Вежди Рашидов. Още тогава се появиха спекулации, че зад атаката срещу Цветанов стоят вътрешни хора, но официално бившият зам.-председател на ГЕРБ отказваше да потвърди.

Сега с половин уста призна, че са го топнали хора от ГЕРБ, но побърза да включи в акцията и…Русия.

Защо?

Защото е модерно и угодно за господарите му.

Звучи безумно, че руснаците изобщо се интересуват как е придобил шестте си апартамента. А последния с личен асансьор едва ли го е строила руска бригада от изпечени разузнавачи, а после му го е тикнала в ръцете да го дискредитира.

Истината е една – гейт имаше, наказани нямаше.

Всички се ширят в апартаментите си, а някои даже вече лаят.

Пък Гешев кой знае защо мълчи…

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *