Борисов призова: Хвърляйте яйца, кебапчета, уши, каквото искате, но няма да подам оставка!

България отблизо

„Северното Черноморие се пречиства на 100%. Само да се радват хората, младите да ходят на почивка, за бизнеса да има магистрали, за индустрията да има най-евтин газ. Не може да опровергаваме всяка лъжа“, заяви премиерът.

Борисов разкри, че току-що е разбрал за пореднатата лъжа на „Отровното трио“, че е в Ексиновград заедно с главния прокурор, визирайки думите на Арман Бабикян, че двамата били там, за да обсъдят кой пръв да подаде оставка. „Като лъжат, поне да има малко срам,“ заяви той.

„Главния прокурор нито съм го виждал, нито съм го чувал. Доколкото знам, днес имат събиране на прокурорската колегия на ВСС“, посочи още премиерът.

„Тези хора като лъжат, трябва да имат мярка, не може всяка дума да им е лъжа. Защото после няма кой да повярва на истината“, допълни Борисов.

Да, щеше да е прекрасно, хубаво е човек да почива, но ние продължаваме да работим, отсече той.

„Разтревожен съм изключително от това, което МВР докладва. Добре е да има стачка, но да се препятстват другите хора да ходят на работа… никой не трябва да обяснява защо иска да мине. Има свобода на движението. Провокират полицаите. А ето им – да отидат пред МС и да протестират. Аз не съм си позволил никого да обидя. Майка ми ходеше с една люта чушка за всяка лоша дума“, каза премиерът.

„Заръчал съм да се направи разчет за всички деца да има детски градини, всички работят, посочи той. Съжалявам, ако досаждам. Но птичка да бях, не мога толкова бързо да прехвръкнем“, каза премиерът.

„Нека хвърлят яйца, домати, пилешки бутчета, кебапчета, уши, каквото искат. Идете в Бояна, на „Секвоя“, запалете каквото искате, но оставете хората да се придвижват. Има избори, който спечели… това е демокрацията. Представете си, ако ние изгубим изборите и 25 човека започнем да затваряме кръстовищата. Това ли е демокрацията“, попита Борисов.

Tagged

1 thought on “Борисов призова: Хвърляйте яйца, кебапчета, уши, каквото искате, но няма да подам оставка!

  1. Борисов, вие че ще изгубите изборите – е от ясно по-ясно! Не ми е ясно обаче, откъде тогава ще намериш 25 човека да затваряте кръстовищата… Пък и ти едва ли ще си на кръстовище – май ще си някъде „на топло“… Те точно това е демокрацията, като питаш какво е…И народът ти го казва директно вече 20 дена: МУТРИ, ВЪН! ОСТАВКА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *