Георги Харизанов ПЛАЧЕ за Цветан Цветанов: Той е перфектен политик!

България отблизо

Оставката на Цветан Цветанов от всички ръководни постове на ГЕРБ е изненада.

Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов, цитиран от izbori.bg

По думите му Цветанов е свършил перфектна работа на евроизборите, които се проведоха в България на 26 май.

Според Харизанов скандалът с „Апартаментгейт“ е довел само до прекратяване в известна степен на политическата кариера на Цветанов, но не се е отразил в работата му по време на кампанията за ЕП.

„Това му го казах и на него. Перфектна работа свърши“, заяви Георги Харизанов.

Тук не можем да не се съгласим с Харизанов. Цветан Цветанов наистина свърши перфектна работа. Но за себе си. Доста апартаментчета забърса. Частен асансьор. И кой знае още какви екстри, за които ние засега не знаем. А политическата му кариера беше да се увърта около „Главния“. Но допусна само една грешка. Наистина, съдбоносна грешка. Погледна към мястото на началника си. И на всичко отгоре поиска и неговата партия. А Борисов не прощава такива неща.  Той ясно заяви, още когато научи за мераците на Цветанов, че няма да си даде партията на никого.

А що се отнася до Харизанов, той върви по стъпките на Цветанов. И може да свърши като него. Намърдал се е на мястото на щатен възхвалител на Борисов и ГЕРБ. Но Вождът сигурно няма да прости и на него. Защото става все по-ревнив към тези, които се навъртат около него. И го гони параноята, че искат да му вземат мястото. И партийката.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *