Ако Божков е прав за Шиши, значи е прав и за милионите, дадени на Борисов и Горанов

България отблизо
Борисов и неговите клакьори подхванаха мантрата: Щом Божков казал, че Шиши е набутал министри в служебния кабинет, значи е така. И веднага се нахвърлят на президента, че се познавал с Шиши.
Те знаят, че не е вярно, но важното е да се бие по Румен Радев. Както казва Куприн в „Дуел“, ако няма за какво друго, да пием за виещите към луната кучета…

Добре де, в такъв случай Божков е прав и за дадените 67 милиона на Горанов и Борисов. Той го каза и доказателства публикува. Севда ли даде акъл на Борисов да говори тия глупости? Или Биков и Гърневски?

 

И още. Премиерът признава, че дрехите в гардероба в спалнята му са негови, а за милионите в чекмеджето отрича. На едни и същи снимки и видеа са. А вече се видя и коя е снимала.

 

Един път Божков е обвиняем с 18-19 обвинения и управляващите отказват да го коментират.

Друг път го цитират в захлас, а той е същият човек с обвиненията… За идиоти ли ни мислят? Те са идиотите, защото смятат всички българи за идиоти, тулупи, прости и какви ли още не.

 

Накрая дори Борисов и ГЕРБ ще разберат, че Гешев, а зад него Пеевски, ги правят на маймуни, но проблемът е техен. Затова са пътници. Но чакат на гара, през която влакът повече няма да мине…

 

Фрог нюз

loading...

Tagged

1 thought on “Ако Божков е прав за Шиши, значи е прав и за милионите, дадени на Борисов и Горанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *