Американски адмирал НАГЛО: НАТО побеждава Русия на нейна територия! Ето ОТГОВОРЪТ на Владимир Путин!

Свят

Американското издание «Business Insider» цитира заявлението на главнокомандващия Втори американски флот вицеадмирал Ендрю Люис, който наскоро заяви, че Северноатлантическият алианс знае кои са слабите места в отбраната на Руската федерация.

Това, според американският военен, са части от териториите на Крим и Калининградска област. По неговите думи, на НАТО няма да му е трудно, да нахлуе в Русия, през тези територии.

Люис добави още, че Алиансът много дълго време е изучавал особеностите на отбранителната тактика на Руската федерация. И за тези дълги години, е постигнат голям напредък по този въпрос.

В САЩ са на мнение, продължава вицеадмиралът, че Кремъл винаги се е стремял да блокира достъпа на чужди войски към онези райони, които са стратегически важни за държавата.

Ето защо, твърди Люис, много съществен и значим е военният потенциал на Руската федерация в Крим и Калининград. И точно за да се блокира достъпа, през тези области, до вътрешните райони на Русия, в Крим и Калининград са съсредоточени много въоръжения на противовъздушната, противоракетната и противокорабната отбрана. Там, също така са разположени няколко хиляди войници, много средства за радиоелектронна борба и радари.

Но…въпреки изобилието от войски и въоръжения в тези два района, НАТО вече било съумяло да реши задачата с проникването във вътрешните области на Русия.

„Ние можем да действаме без забавяне. Защото аз зная какво могат нашите огромни кораби-самолетоносачи. Аз зная какво могат нашите сухопътни войски. Ние имаме създаден ясен и ефективен метод за щурмуване на такива територии. Той е основан на  комплексни военни маньоври. А и ние можем да не вдигаме много шум, когато не трябва да се вдига шум“, завършва вицеадмиралът.

И без да сме военни специалисти, обаче, можем веднага да кажем, че ако американският военен бе толкова сигурен във възможностите на щатската армия, той без колебание би направил всичко възможно, тя да нахлуе на територията на Руската федерация. Но, в момента, ние виждаме само, че военните от Пентагона вдигат много шум, но не смеят да пристъпят и крачка навътре в територията на Русия. Защото това им се струва смъртоносно опасно.

Не за друго, а именно понеже знаят какви са възможностите на руската армия. Защото видяха какво стана с  гордия „Доналд Кук“. Мощният американски есминец изведнъж замръзна насред Черно море, сякаш поразен от някаква висша сила. И въпреки че бе въоръжен с най-новата роботизирана система за автономно водене на бойни действия, наречена „Иджис“, не можеше дори да помръдне, докато старичкият руски Су-25, с една малка и незабележима кутийка под крилото си, прелиташе отново и отново над грамадата от безполезен метал, имитирайки нападение и бомбардиране.

И това е напълно в стила на Владимир Путин. Да покаже само малка част от руската мощ. Да повдигне крайчеца на завесата, която скрива най-новите руските военни технологии. Колкото да всее ужас, дори в сърцата и на най-закоравелите военни.

И разбира се, да се пошегува с американската наглост и с тяхната увереност, че са непобедими. Точно затова той им прати едно от новите руски средства за водене на радиоелектронна борба „Хибини“, прикачено под крилото на стар изтребител Су-25. Точно затова, Русия изстрелва страховитите ракети „Калибър“ от бордовете на малки и старички корабчета, които всеки би взел за таратайки.

За да се пестят средства. И за да видят „смелите“ американски мачовци, че не могат да се справят и със старите руски въоръжения. Да не говорим за новите.

Съчетанието на старо въоръжение с най-новите руски технологии, е любим похват на руския президент. Понеже той иска врагът, до последния момент, да не знае с каква ужасия ще се сблъска. Защото Владимир Путин не е военен. Но е изключителен психолог. И знае, че ако уплашиш врага, значи победата ти е в кърпа вързана.

Затова янките не смеят да пристъпят на руска територия, въпреки че са обградили напълно Русия. Защото там вътре, им се струва като деветте кръга на Ада. И точно така ще стане, ако сглупят да прекрачат границата.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Американски адмирал НАГЛО: НАТО побеждава Русия на нейна територия! Ето ОТГОВОРЪТ на Владимир Путин!

  1. Мразя фактологични грешки ! Не е СУ -25 (щурмовик) , а е СУ-24(фронтови бомбардировач) !

  2. Не съм видял изказването на американеца в оригинал, но ако наистина е казал това, значи има нещо нередно. Той говори за възможностите на алианса да преодолее ОТБРАНАТА на Русия, не за отразяване на нейна агресия! Говори за нахлуване във вътрешността на РФ, а не за неутрализиране на нейно нападение! Значи кой тук е агресорът?!

  3. Posraha Se v Vietnam, Korea,,,Libia,,,Irak,,,,,Afganistan,Koreia,,,-navsiakade gi Mraziat,,,,,a tia Afroameričani,,si točat zubite,,na Nai silnata Jadrenna Država,,,,,,a kakvo Si mislite Če Kitai šte čeka NATO do svoite Granici,,,,,,????I ne samo Kitai,,,!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *