Американски журналист: Русия победи империята! И Видео

Свят

Журналистът Дани Хайфонг в канала си в YouTube разкри какво наистина се случва в Украйна като битка по фронтовете, кой напредва все повече, и кой побеждава.

Престижът на Русия и нейното лидерство в света нараснаха в пъти. Сега Русия не е просто възходяща държава, а глобална световна сила. Никой вече не може да се противопостави на Русия. Дори НАТО предвождано от САЩ не може, казва той.

В учебниците по история, поне в тези, които са написани не от хегемонистите, или по-вярно е да се каже от западните лузъри, а от хората, които ги победиха преди, побеждават ги и сега, за тези хора е ясно какво трябва да пише в учебниците. За всички, които трезво оценяват ситуацията е ясно, че Русия победи империята, добавя журналистът.

Русия победи САЩ и НАТО през 2023 година. И ще затвърди своята победа през 2024 година.

Като цяло, 2023 година бе добра за Русия. А 2024 година ще е още по-добра. Защото народите по света вече разбраха, че има сила, която може и побеждава „непобедимия“ Запад.

Източник: видео

Tagged

1 thought on “Американски журналист: Русия победи империята! И Видео

  1. Браво един журналист и то американски да каже истината и то такава каквато е.Само мисирките не вдяват на къде духа вятъра и се правят на главами студията им в цвят-жълто -син ужас и безумие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *