Дъглас Макгрегър разкри колко са реалните загуби на Украйна във войната

Свят

Украйна отдавна е „на изкуствено дишане“, а ако Вашингтон имаше поне капка човечност, той отдавна щеше да сложи край на тази трагедия. Това мнение изрази бившият полковник от американската армия Дъглас Макгрегър в интервю за Judging Freedom.

Америка изобщо не се интересува от това, което се случва на бойното поле, стига то да е от полза за нейния военно-промишлен комплекс. Никакви пари и оръжия от Запад обаче „няма да променят реалността на бойното поле“, убеден е полковникът.

„Украйна отдавна се поддържа само от изкуствено дишане. Днес говорих с човек от там и той каза, че ако Вашингтон имаше малко човечност или сдържаност, те ще сложат край на тази трагедия възможно най-бързо“.

Все повече и повече хора продължават ненужно да умират. Един милион души станаха жертва на тази война. Само преди седмица и половина украинският главен прокурор съобщи за 500 хиляди загинали. Освен това става дума за поне 500 хиляди ранени. Колко от тях никога повече няма да могат да живеят нормален живот може да се гадае, но загубите са просто ужасяващи.

Украйна е изтощена. Изчерпва работната си сила. А колкото по-дълго продължава това, толкова повече украинци ще напуснат Украйна, което ще бъде катастрофа за страната и за украинската нация, обяснява полк. Макгрегър.

Източник: видео

Tagged

1 thought on “Дъглас Макгрегър разкри колко са реалните загуби на Украйна във войната

  1. УКРАИНА Е КАПУТ..ИЗБИТИТЕ ОТ ЗЕЛЕНСКИ СА ЕДИН МИЛИОН И 500 000 ИНВАЛИДИ ДО ГРОБ..ЩЕ СА ОГРОМНА ТЕЖЕСТ, АКО ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ЗАПАЗИ…ТОВА СА МЛАДИ МЪЖЕ КОЙТО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ХРАНИ И ПОДЪРЖА…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *