Атанас Атанасов: Ядох от тортата с гордост! Готов съм да стана министър в тази вече свободна страна!

България отблизо

Съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов заяви пред БТВ, че неговата парламентарна група управлява заедно с ГЕРБ-СДС и ДПС. Той посочи, че ГЕРБ и ДПС нямат мнозинство, но въпреки това управляват заедно с формациите на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

 

Според Атанасов Пеевски води предизборна кампания вътре в ДПС и затова бил толкова хиперактивен в Партийния дом. Все още не е обсъждан въпросът дали при ротацията в началото на март месец ще има министри на ДПС.

 

Вътрешният министър Калин Стоянов ще е министър до ротацията и след това ще се прецени дали да остане на поста или не. Здравният министър проф. Христо Хинков засега също остава ресорен министър. Атанасов е сигурен, че ще намери политическа подкрепа за радикална промяна в службите.

 

„Има идея да стана конституционен съдия, но не знам дали там ми е мястото“, каза още Атанасов. Той допълни, че е готов да помогне, ако го потърсят за министър. Атанас Атанасов каза още, че е ял от тортата, украсена със шоколадови части, наподобяващи на разрязания Паметник на съветската армия на коледното парти на ПП-ДБ и не вижда нищо лошо в това. България вече била свободна от паметници държава.

Tagged

2 thoughts on “Атанас Атанасов: Ядох от тортата с гордост! Готов съм да стана министър в тази вече свободна страна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *