Бившият здравен министър захапа яко председателя на парламента. Бил съмнителен

България отблизо
Това, което се случва в парламента, е безотговорно. Натъпкани сме като сардели, не се спазват никакви правила, депутати не носят маски. Това заяви по НТВ депутатът от ГЕРБ и бивш здравен министър Костадин Ангелов.

„Имаме много по-голяма зала, където има вентилация, по-голямо разстояние един от друг между депутатите, рискът там е много по-малък”, заяви Ангелов.

Относно теста на председателя на НС Никола Минчев, Ангелов каза: „Това започна да прилича на продължение на сериала „Дързост и красота”.

 

„В първия епизод се каза, че е положителен, във втория се появи втора страница от неговия тест, която породи въпроси.

 

После се появи първа страница от теста му. Последва едно прессъобщение на НС, което отново събуди много въпроси, като коя е тази денонощна лаборатория в болница „Лозенец”. Тя не е денонощна, лабораторията работи по заявка. Този тест е планов. В едно от прессъобщенията се появи и „лекуващ лекар”. Той какво е лекувал? Това означава ли, че председателят на НС е имал симптоми, че се е следял и че вечерта лекарят го е посетил за планов тест?”, попита Ангелов.

 

„Поведението му е безотговорно, ако това е така и ако е вярно, че е подсмърчал и е пиел чай по време на КСНС”, каза Ангелов. „Подозирам това, че той е имал симптоми преди Консултативния съвет и е отишъл, за да не се проведе срещата със Северна Македония, която бе анонсирана от премиера, каза още Ангелов.

Tagged

1 thought on “Бившият здравен министър захапа яко председателя на парламента. Бил съмнителен

  1. Ако председателят е съмнителен, не се съмнявайте в доктора, обратен е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *