Бивш бг дипломат скочи на Путин! Да не идва в България преди да ни се извини!

България отблизо

Бившият дипломат Стефан Тафров се появи от нищото и заяви, че  Путин няма моралното право  да дойде на посещение у нас, докато не ни се извини!

Старият нов руски президент трябвало „след такъв сериозен дипломатически скандал“ между България и Русия да поднесе личното си извинение. Причината била  „абсолютно недопустимото поведение“ на висш представител на Русия –  руския патриарх Кирил, който бил обидил страната ни.

Не е редно Путин да идва у нас и да контактува с който и било държавник, преди руската страна да поднесе официалните си  извинения за арогантното поведение на патриарха, каза дипломатът.

Първо патриархът няма общо с държавата, а с църквата и Путин не му е говорител. Второ Кирил каза някои думи, които бяха като шамар за наведените към ЕС и САЩ български политици. Признателността към един народ-освободител не трябва да се неглижира, историята не бива да се променя. Ясно, кратко, точно. Защо това е наречено скандал, много българи не разбраха.

Истерията, че Путин наистина ще дойде в България, се развихря още отсега. Причините са ясни.

Най-опасно за управниците ни е, че тя идва от президента Радев и между двете администрации вече се уговаря дата.

Борисов също се опита да покани руския президент, но явно не получи очаквания от него отговор, да не кажем, че никакъв не получи.

Бащицата е известен с ревността си към президента и няма да преглътне факта, ако Путин уважи поканата на Радев. Затова е впрегнал целия си арсенал от анализатори и политолози, които да очернят руския държавен глава, да му вменяват вина, да му искат извинения за несъществуващи скандали

На кого скачаш, дипломате? И кой ще те чуе. Все едно пале да джавка срещу лъв. Ама от съседната джунгла, за да не го чуе лъва.

Не сме ли ние, които трябва да се извиним, че години наред не каним руски официални лица на 3 март?

Че външният ни министър нарече Русия с грозни думи и я обвини в аферата „Новичок“ без никакви доказателства. Сега дори англичаните дават заден, ние обаче не!

Че Борисов изрита и „Южен поток“ и „Белене“ по нареждане на господарите си?

Че политици извисиха глас Русия да върне Крим на Украйна, без някой да ги пита и без да са засегнати българските интереси?

Че по медиите ни се вихри грозна антируска кампания?

Путин да се извини?

За какво, дипломате?

Защото напълнихме базите си с американски ракети, а морето с американски кораби и ги насочихме към Русия ли?

Жалко, ако чакаме някакви извинения.

Вие, господа политици, дипломати и всякакви слагачи сте длъжни да се извините.

На народа си.

Защото го вкарахте в безизходица и на ръба на война!

Станислава Славова , istinata.net

 

 

 

Tagged

6 thoughts on “Бивш бг дипломат скочи на Путин! Да не идва в България преди да ни се извини!

  1. тООЗИ ПЛАЧЕ ЗА НОВА СЛУЖБИЦА ЗА ТОВА СРИЧА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ. ДА СЕ ИЗВИНЯВА ПУТИН. БЯЛАТА МЕЧКА ДА СЕ ИЗВИНЯВА НА КОМАРА, КОЙТО БРЪМЧИ НЕКАНЕН ОКОЛО НЕЯ. ПА И ПУТИН КАТО СЕ НАТИСКА, НАТИСКА ДА ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ, ТА И УСЛОВИЯ ПОСТАВЯТ, МАЛОУМНИТЕ.
    На Путин му е само до България, та ще се занимава с нас. Та той има да решава световни проблеми с великите сили. и ние отдавна сме извън дневният му ред.

  2. Соросоид, който те пита теб, предател? Българският народ иска веднага Путин да бъде поканен в България! Искаме най-великият лидер на света и наш събрат на наша земя! Искаме Белене, искаме Южен поток искаме край на санкциите с РФ! Искаме излизане от ЕС и НАТО! Искаме никога повече да не се повдига въпрос за ИК и да се забрани със закон gender идеология!

  3. На този педал трябва да му поднесат извинения само тези, които не са му скъсвали задника до момента!

  4. ГАДИНО НЕ РУСИЯ,А КОЛОНИЗАТОРИТЕ-ТЕРОРИСТ-1=САЩ-ЦРУ,АВСТРАЛИЯ,КАНАДА ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯТ ЗА БЕЗПАРДОННОТО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ,ЗА БОМБАНДИРОВКИТЕ НА СОФИЯ-РАЗБРА ЛИ СОРОСОИДЕН БОКЛУК.

  5. ТафровТьфров ти ставаш само за рекламно лице на някоя фирма за производство на гел за мазане на ..з.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *