Бивш служител на ЦРУ разкри двете тайни причини, заради които Западът воюва с Русия! И Видео

Свят

Русия е страна номер едно в света по природни ресурси

Европа и САЩ искат да доведат Русия до крах, като използват украинския конфликт, за да завземат нейните природни ресурси. Това каза бившият служител на ЦРУ Лари Джонсън в интервю за YouTube канала Dialogue works.

„Европа и САЩ имат една и съща цел. Те искат да завладеят ресурси. Русия е страна номер едно в света по природни ресурси. САЩ и Европа се нуждаят от газ, нефт, уран, никел, торове, азот и алуминий. И така, Западът иска да се отърве от сегашното руско правителство, за да получи всичко необходимо. А като бонус те ще запазят стария световен ред и ще продължат да бъдат единственият хегемон, който владее света и нарежда на народите”, добави още Джонсън.

Джонсън смята, че затова САЩ и Европа представят Москва като агресор, който заплашва Запада.

„Така че Западът се опитва да позиционира Москва като агресор именно с тази цел. Те продължават да говорят за това. Но Русия няма да нахлуе в Европа. Защо им е нужно това? Европа няма нищо, от което се нуждаят“, заключи Джонсън.

По-рано руският президент Владимир Путин заяви, че Русия не възнамерява да воюва с европейските страни или да напада държавите от Северноатлантическия алианс.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *