Борисов гласува. Пита как се сгъва бюлетината и се скара на президента, че вали

България отблизо
Настоящият премиер Бойко Борисов упражни правото си на глас в родна Банкя. Разбира се, всичко беше излъчено по частната му телевизия, станала по-известна като „Севда ТВ“, където протече и цялата му предизборна кампания. Избра да гласува традиционно, с хартия.

„Аз ли я сгъвам, или вие“, провикна се Борисов от тъмната стаичка към членовете на секционната комисия, сякаш гласува за първи път. За бюлетината става въпрос.

 

„Дойде и този ден. Всички искахме да дойде, за да може народът да направи това, което искаше. Разбира се, можеше и да е със седмица по-късно ако не беше ината на президента. Да не пропусна да честитя на католиците Великден. Да, Радев избра тази дата“, заяде се пак Борисов и изрази недоволство, че вали.

 

„Това са най-скъпите избори. Над 150 млн. лв. ще излязат и ако някой иска през няколко месеца да ги даваме за избори, вместо да отиват за хората… Близо 50 млн. лв. отидоха за машините“, отчете той и благодари на всички участници по подготовката.

 

Кампанията на ГЕРБ била най-толерантната, партията получила изключителна подкрепа. Бойко Борисов заизрежда имената на европейските лидери.

 

„Манфред Вебер, Зьодер, Шарл Мишел, Зоран Заев, Орбан“ и т.н. и т.н. Много му били важни. Г-н Борисов, важни не трябва да са ви те, а българските избиратели.

 

След като мина през урната, настоящият министър-председател продължи с обиколката и се включи от Дивотинския манастир „Света Троица“. Влезе и в ролята на туристически гид.

loading...

Tagged

1 thought on “Борисов гласува. Пита как се сгъва бюлетината и се скара на президента, че вали

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.