Борисов изрева срещу Рашков: Щял да се саморазправя с мен и с ГЕРБ тоя пияница! Няма да стане!

България отблизо

Щял да се саморазправя с мен тоя пияница. С гола дупара таралеж ще мачкаш, това ще ти кажа, избесня в село Бата бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов за служебния вътрешен министър Бойко Рашков. 

 

Борисов се срещна с местни хора и с кмета Георги Георгиев, който бе задържан на 8 юли при полицейска акция по сигнали за купуване на гласове точно преди изборите. В Бата са още Младен Маринов и Кирил Ананиев, както и проф. Костадин Ангелов.

„Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни, след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може повече, ние ще се оправим. Корнелия казала, че щяла да участва, тя и сега си има министри, те не ме интересуват, тях съм ги бил, бил, бил, колкото пъти – толкова. Но тоя, дето се представя за демократ, той щял да прави реформата. Не ви ли е жал бе, семейства имат“, каза Борисов.

Местните хора се оплакаха на Борисов, че е бил задържан и мъж, у който бил намерен списък с имена за сватба.

„Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите. Това се демократите“, възмути се Борисов на ДПС и ДБ.

„Искам с кредитния рейтинг на „Фич“ да има кажа, че те не могат да четат или не знаят английски. Дай, Кире, да го прочета тук“, обърна се Борисов към Кирил Ананиев.

Бившият финансов министър обясни по-обстойно за доклада на кредитната институция.

„Вече има държави с по 70% ваксинирани, и пишат – увеличава някои от рисковете, свързани с пандемията. Провалиха кампанията, хвърлят ваксини в канала, българите не се ваксинират, когато дойдат октомври-ноември, икономическият растеж ще тръгне надолу, защото всички ще са болни. Ние всеки ден говорим, но файда йок. България все още не е представила своя национален план, само чегъртат, който бяхме приготвили, те на инат не го взеха, той беше на масата. Докато правят на инат и се занимават с нас, хората им казаха, че ще има забавяне на първите траншове и ще засегне растежа през 2022 г. Всички популисти обясняват как ще вдигат пенсии, но не обясняват откъде ще вземат парите. Айде, от „Хемус“ ги прибраха. Неваксинирането и неусвояването на средствата, сега ще върви надолу, досега вървеше нагоре“, каза още Бойко Борисов, четейки доклада на „Фич“.

 

Tagged

1 thought on “Борисов изрева срещу Рашков: Щял да се саморазправя с мен и с ГЕРБ тоя пияница! Няма да стане!

  1. ТУЛУПА-ИДИОТ ОТ ЗЛОБА И СТРАХ ЧАК Е СМЕНИЛ БОЯТА–МУТРАТА МУ Е СТАНАЛА ЧЕРНО-СИНЯ !!! НЕ СЕ НАПЪВАЙ ТОЛКОВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЪСНЕШ КАТО БАЛОН, ИЛИ „ПАК ЩЕ ВДИГНЕШ Я КРЪВНО, Я ДА СКЪСАШ ОЩЕ НЯКОЙ МИНИСКУС“–ХА ХА ХА, ЩЕ ВЗЕМЕШ ДА УМРЕШ ОТ СТРАХ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *