Борисов прегръща митрополит Николай на Кръстова гора и се оплаква от Радев. Превърнал парламента в негови слуги, а министрите му лъжели

България отблизо

Няма нито лев за пътища, културен или православен туризъм в актуализацията на бюджета. Днес е хубав празник, но излизат неща – за прикриване на убийства. Още чакаме Рашков да каже, кого сме подслушвали и кои хора сме яли. Това каза бившият премиер Бойко Борисов, който запали свещ за здраве в Кръстова гора на Кръстовден.

И добави: „Превърнаха парламента в слуга на Румен Радев. Лъжат пенсионерите за два-три месеца, че ще им вдигнат парите. Чудовищна контрабанда на всичко върви. Хърватия се учеше от нас, София беше столица на Балканите и освен ГЕРБ няма друга дясна партия, която да говори за еврозоната. Месеци на хаос, безвремие и нищо“.

По повод името на кандидат президента на ГЕРБ, Борисов заяви, че има време, а и „още се шикалкави с парламента“.

 

Борисов в Кръстова гора

Чакаме вече трети избори Бойко Рашков да каже какво сме подслушвали. Превърнаха парламента в място за лични вендети. Чудовищна контрабанда на всичко в момента върви. Месеци на хаос, безвремие и нищо. Искам едно нещо да се покаже, което е свършено от това правителство – аз не го виждам. Цените вървят отгоре. За разлика от всички останали ние показваме направеното, коментира Борисов.

Изборите са предрешени. Не машинното лъже, а след това стават лъжите. 99.2% от гласовете на изборите преброиха за ден, а 0.8% за три дни, добави той. Да сме здрави, пък все ще се преборим някак, каза още бившият премиер.

„Преди години благодарение на г-н Борисов ние получихме частицата от Божия кръст, лично той я донесе и дари тази велика светиня. Кръстът е символ на християнската вяра“, заяви митрополит Николай.

„От името на Божия народ на Пловдивската епархия сърдечно ви благодаря за добротворството, което направихте и за целия християнски народ и за този манастир, защото десетки хиляди идват да просят изцеление. Вие създавате удобства не само за тези, които идват да се молят, но и за тези, които живеят тук, защото като министър-председател отпуснахте средства, за да се създаде манастирски корпус. Много хора ще се молят за вас и ще ви помнят всякога“, каза митрополитът и пожела здраве на Борисов.

„В следващия бюджет ще искаме всичко да е ясно заложено, защото на празници всички идват“, каза Борисов.

Митрополит Николай отчете, че ремонтираният път е станал много добре, защото преди това е бил опасен. „Не можеше да се разминат две коли, камо ли два автобуса. Има време и другото ще направите“, допълни още митрополит Николай.

Борисов пък определи мястото, което се строи в момента като „българския Атон“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *