Борисов с невероятно обвинение към Бойко Рашков! Щял да подари изборите на…

България отблизо

Радев говореше за честни избори, но това ще са първите нечестни. Това правителство си е правителство на същите интереси, които бяха в парламента. Няма да ви развалям настроението, защото мога да ви отчаям.

Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в обръщение към членове на партията.

„Машините са направени така, че на 4-5 гласа един да прехвърлят на Слави Трифонов. Затова трябва да гласуваме много. Много са коварни. От година ни притискаха за това“, каза Борисов.

„Като разбрахме кои са специалистите по машините, кой ги пази, разнася и пипа, всичко ни стана ясно. Румен Радев взе пример от Мадуро и Венецуела, където хората само протестират и искат да го свалят, а той само си стои“, добави експремиерът.

„Вие хора за чегъртане, трепане и измитане ли сте? Тея, които пееха на мафиотите, сега нас се опитват да изкарат такива. Нека ни изкарват. В учебниците за компромати пише, че един компромат трябва така да е направен, че този, който го е направил, като го прочете, да се отврати от себе си“, заяви той.

„Бойко Рашков сигурно затова казва, че съм щял да ям хора“, вметна той.

Борисов пожела кураж на всички и ги призова да не се плашат.

Tagged

1 thought on “Борисов с невероятно обвинение към Бойко Рашков! Щял да подари изборите на…

  1. По леко с милиардите магистрали Тъпчо, стана за Посмешище! Обърка Милионите откраднати от Магистралите, с построените километри!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *