Борисов: С призива си народът да прави въстание срещу мен, Нинова ще изгони инвеститорите!

Скандали

БСП са ни върнали не само 45 години назад, а и встрани. Това заяви в Пловдив премиерът Бойко Борисов по повод думите на Корнелия Нинова.

По-рано днес лидерът на БСП по време на националния събор на левицата на връх Бузлуджа призова за въстание срещу Борисов с думите: „Народе – изправете се и ГЕРБ ще паднат“.

След края на 12-тата среща на Асоциация на българските училища в чужбина, която се проведе в Пловдив, Борисов провери изкопните дейности в центъра на града, при които бяха открити археологически находки. Помолен да коментира думите на Нинова, премиерът попита журналистите: „Вие досега къде бяхте?! Учителите и директорите в чужбина колко време чакаха за снимки с мен и колко хора благодариха за направеното от правителството?!“.

„Техните въстания… Ето и тази археология тук е била под земята, не само 45 години назад, а и встрани са ни върнали. При този икономически растеж и подем в държавата да говориш такива неща – не им отива. Пожелавам им в тази жега да се приберат живи и здрави, понеже са доста възрастни хората там на Бузлуджа, в жегата. Внимателно да карат, натоварени са магистралите“, добави Борисов.

„Виждате градът какъв е бил и какъв става. Завод до завода. Нинова иска да изпъди инвеститорите ли?! Нали преди няколко години носеха мандата с Орешарски. Това е опозицията – нека си говори. Това, което беше вътре, на фона на нейните думи… Буквално тази любов, която бликаше от най-важните хора: будителите, учителите, директорите на училищата“, заключи премиерът.

С тези си думи той за кой ли път доказа, следните думи на Нинова. Виж ТУК

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *