Борисов: С призива си народът да прави въстание срещу мен, Нинова ще изгони инвеститорите!

Скандали

БСП са ни върнали не само 45 години назад, а и встрани. Това заяви в Пловдив премиерът Бойко Борисов по повод думите на Корнелия Нинова.

По-рано днес лидерът на БСП по време на националния събор на левицата на връх Бузлуджа призова за въстание срещу Борисов с думите: „Народе – изправете се и ГЕРБ ще паднат“.

След края на 12-тата среща на Асоциация на българските училища в чужбина, която се проведе в Пловдив, Борисов провери изкопните дейности в центъра на града, при които бяха открити археологически находки. Помолен да коментира думите на Нинова, премиерът попита журналистите: „Вие досега къде бяхте?! Учителите и директорите в чужбина колко време чакаха за снимки с мен и колко хора благодариха за направеното от правителството?!“.

„Техните въстания… Ето и тази археология тук е била под земята, не само 45 години назад, а и встрани са ни върнали. При този икономически растеж и подем в държавата да говориш такива неща – не им отива. Пожелавам им в тази жега да се приберат живи и здрави, понеже са доста възрастни хората там на Бузлуджа, в жегата. Внимателно да карат, натоварени са магистралите“, добави Борисов.

„Виждате градът какъв е бил и какъв става. Завод до завода. Нинова иска да изпъди инвеститорите ли?! Нали преди няколко години носеха мандата с Орешарски. Това е опозицията – нека си говори. Това, което беше вътре, на фона на нейните думи… Буквално тази любов, която бликаше от най-важните хора: будителите, учителите, директорите на училищата“, заключи премиерът.

С тези си думи той за кой ли път доказа, следните думи на Нинова. Виж ТУК

Tagged

1 thought on “Борисов: С призива си народът да прави въстание срещу мен, Нинова ще изгони инвеститорите!

  1. Ти ли безумнико ще говориш за демокрация който си готов да се съюзиш с дявола само да си спасиш посрания задник ТИ внука на дс който още държиш комунистическа си книжка ми говориш за демокрация По твое нареждане колко хора унищожи Скрий се малоумник долен и не говори нищо защото като ти чуя лъжите започва да ми се повдига от теб дърво комуняго

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *