Борисов шокиращо: Ако ме изберете ще намаля цените наполовина!

България отблизо

Зад всеки лидер, както Кирил Добрев казва, като има хиляда души и настроението е друго. Като ви гледам и ми става тъжно. Така се обърна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към хората в Разград.

„Надали има човек с повече опит в управлението от мен. По-млади има. Но само Царя е на по-високо ниво от мен. Не пращах да ги арестуват, а се учех и анализирах действията на моите предшественици“, допълни той.

 

„Освен от Царя, съм се учил от Иван Костов, Първанов, от Станишев дори. И до ден днешен имам диалог с всички тях“, каза още Борисов.

„Цената на електроенергията през август 2020 година е 75 лв. При новия модел, който и да е, август е 846 лв. Избирайте, бе, мили мои. Избирайте тях. Аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Мъчно ще ми е, но явно народът така си е пожелал“, допълни той.

Борисов попита хората колко им е реколтата от слънчогледа.

„Кое ви вдигна олиото? Кое? Тока наш? Земята наша? Комбайните наши? Ето ви цените“, каза той и показа графика с повишените цени на хранителните стоки.

Лидерът на ГЕРБ обеща, че ако неговата партия спечели изборите, ще свали цените на хранителните стоки наполовина.

„Когато цифрите говорят, и посредниците мълчат“, каза Борисов.

„През 2009 година дойдохме в най-голямата рецесия в света. Гърция фалира. Удържахме и българите не го усетиха. След това налетя мигрантската вълна. Правилно са им казали да не говорят за геополитика. Винаги благодаря на две фигури – ЕС, която плащаше на Турция да гледа мигрантите и на Ердоган, с който заедно се борихме срещу мигантската вълна“, допълни той.

Tagged

1 thought on “Борисов шокиращо: Ако ме изберете ще намаля цените наполовина!

  1. НЯМА НИЩО ШОКИРАЩО. ТОЙ ВИ КАЗВА ТОВА КОЕТО ИСКАТЕ ДА ЧУЕТЕ! ТОЙ ОТКРОВЕНО ВИ ЛЪЖЕ И МАМИ. НИМА СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ГОРИВАТА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ НА СТАРИТЕ ЦЕНИ??? НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ТОВА. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЛЪЖЛИВИ ПРИКАЗКИ А НА ДЕЛА. А ДЕЛАТА МУ СА В ЧЕКМЕДЖЕТО И ПИЩОВА НА НЕГО. МАЙ БЪРЗО ЗАБРАВЯТЕ СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ НЕГОВИ ЛЪЖИ???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *