Боян Чуков отговори съкрушително на въпроса на Дайнов „Ами ако Киев не падне?!

България отблизо

Международният анализатор Боян Чуков написа коментар в социалните мрежи по повод войната в Украйна. Той коментира анализ, в който се отговаря на въпроса какво ще стане, ако Киев не падне.

Ето какво написа той в личния си фейсбук профил:

Отговор на въпроса: „Ами ако Киев не падне?“ Очевидно, че „анализаторът“ Евгений Дайнов не е разбрал концепцията на руската военна операция в Украйна. В случая хората на Шойгу прилагат стратегията на Кутузов, когато той преследва войските на Наполеон.

Руснаците, за да не спират своето движение на запад не превземат градовете, а ги заобикалят. В първата фаза на военната операция в Украйна руснаците не влизат в градовете и не търсят улични боеве, защото се стремят да няма цивилни жертви.

Те само блокират градовете и по този начин украинските гарнизони остават обкръжени и лишени от връзка със своето командване.

Сега в обкръжените градове започва да влиза руски спецназ, който има за цел да обезглави командването на остатъците от украинските войски, които вече не са в състояние да оказват съпротива. По-голямата част от личния им състав отдавна е в неизвестност.

От тази сутрин започна втората фаза на военната операция.

Само по отношение на формированията на бандеровците от „Азов“, „Айдар“ и „Правый сектор“ подходът има за цел пълно унищожаване на живата сила.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *