Българите казаха категорично „НЕ“, по ЖИЗНЕНО важен проблем ! Вижте КАКЪВ е той! ИСТИНАТА ще ви шокира!

България отблизо

Насилственото присъединяване на България към така наречения Европейски съюз, вече е на път да предизвика революционна ситуация в нашата страна.

За 10 години, откак сме под ботуша на западните капиталисти, в родината ни рухнаха икономиката, науката, образованието, здравеопазването, културата, армията и всичко друго, за което се сетите. Преди 1989 г. целият български народ беше в редиците на средната класа. Живееше спокойно, удобно и охолно. Продуктите, които консумираше бяха изключително качествени, екологично чисти и много евтини. По стандарт на живот бяхме на 23 място в класация от 210 страни. Бяхме 9 милиона, а имаше работа за всички.

Зловещите западни Транснационални корпорации унищожиха всичко това. И докараха битки на мафиотски кланове, обезлюдяване на България, наркотици, проституция и корупция, която обхваща властовите позиции в цялата страна. Ето защо съвсем не е учудващо, че българският народ се обедини против цялата тази западна „Напаст Божия“, ако трябва да използваме брилянтната фраза на писателят-класик Елин Пелин. И започна битка с олигарсите. Нашенските и брюкселските.

Уплашени от този решителен порив на хората, управляващите и техните господари напълниха страната с танкове и военни бази на НАТО. За да покажат, че процесът, който унищожава икономиката, държавата и традиционните български ценности, е необратим.

Със същата тази цел, слугите на евроатлантиците, непрекъснато ни набиват в главите, колко било хубаво да ни приемат в Шенген, И какви реки от мед и масло ще се леят върху нас, ако влезем в така наречената „Еврозона. За сведение ще споменем, че „Еврозоната“ означава да ликвидираме лева и да приемем еврото. А еврото пък, от своя страна, ще ликвидира нас.

Много „политици“, евродепутати, които след втория мандат в Европарламента, стават пожизнени пенсионери с огромни пенсии, взети от нашия бюджет, периодично ни проглушават ушите ту с Шенген, ту с Еврозоната. Без да ни кажат, че приемането на еврото ще означава коренна промяна на паричния режим. Двойно оскъпяване на всички стоки и услуги. Пълна загуба на остатъците от нашия суверенитет. И, което е най-важното – ще бъдем напълно лишени от възможността да вземаме свои, национални решения по различни политики за евентуално увеличаване на доходите и намаляване на данъчно-осигурителната тежест върху обикновените граждани. И всичко това ще стане, поради простата причина, че българското правителство и българската национална банка ще бъдат заменени от брюкселски чиновници и евробанкери.

Соросоидните „експерти“ от някакво чуждо НПО, наречено „Икономически и социален съвет“, смятат, че приемането ни в Еврозоната трябвало да стане „национална цел“ и „водещ стратегически приоритет“ на страната. Също като „приоритета“ да бъдем приети в ЕС. Който напълно заличи държавата ни само в рамките на едно десетилетие.

Но, народът, този път, е на съвсем друго мнение. Хората отдавна разбраха, че не могат да чакат нищо добро от ЕС, от еврозоната, от западния капитализъм и от каквото още друго се сетите. И социологическите проучвания го доказват категорично.

През месец април 2017 г. бе направено такова проучване от „Евробарометър“, в няколко държави-членки на ЕС. За наша чест това проучване показа, че ние сме народът, който най-категорично отхвърля еврото. Над 80% от гражданите на България не желаят да заменят лева с евро. Като почти 30% от българите смятат, че това не трябва да става никога. И то по съвсем естествени причини.

Защото ние, като най-близък съсед на Гърция, видяхме много добре каква огромна дългова криза вилнее при нашите съседи, които приеха еврото. Гръцкото правителство бе принудено да взема заем след заем, за да направи по-приемлив зловещият скок на цените и масовото обедняване на хората. Но това не ги спаси. Защото изпаднаха в дългова криза, която рани гръцкото общество още по-дълбоко.

Но ние не сме сами в отхвърлянето на този западен „дар“ – еврото. В Чехия 73% от хората отхвърлят възможността да заменят своята национална валута с евро. В Словакия над 65% не желаят еврото. В Полша на такова мнение са над 60% от гражданите. В Унгария делът на неприемащите еврото е също толкова висок.

С други думи, това означава, че обикновените хора от новите страни-членки на ЕС, не желаят да губят повече своя суверенитет. Както и своята икономическа независимост. А това е първата крачка към желанието да избягаш от един съюз, който ограничава политическата, икономическа и човешка свобода на хората. И на държавите.

А начело на страните, които искат да избягат от ЕС е България. Българският народ го иска отдавна. А гласът народен, както знаем, е глас Божий.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Българите казаха категорично „НЕ“, по ЖИЗНЕНО важен проблем ! Вижте КАКЪВ е той! ИСТИНАТА ще ви шокира!

  1. Браво Иво, най-после журналист да каже истината за капиталистическия Запад, който ограбва страните от Източна Европа /33 милиарда € годишно/ и за да ги колонизира напълно освен с пирамидата ЕС измисли Шенген, Еврозона, все капани с които окончателно ни заробва. Без собствена парична единица, без своя икономическа независимост губим политическата, икономическа и човешка свобода, заличава суверинитета на държавата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *