Ваня Григорова хвърли бомба. Влиза в предизборната надпревара с летящ старт

България отблизо

Ваня Григорова обяви, че влиза в битката за парламентарния вот. Това тя обяви със свой пост в социалните мрежи. По думите ѝ я е мотивирал резултатът, който е получила на местните избори и писмата, които е получила от свои симпатизанти. Тя не уточни дали и към коя листа на партия ще е част. 

Ето какво още написа Григорова.

 

„Настъпил е преломният момент, в който работещите българи трябва да защитят правата и интересите си. Да спрат да са пасивни наблюдатели и само да понасят последствията от управленски решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си собствената си съдба. Именно затова взех решение да вляза в битката за предсрочните парламентарни избори.

На местния вот получих огромно доверие. То ми дава увереност, че всичко, което предлагах в кампанията в София, е възможно да се случи на национално ниво. Не само е възможно, задължително е, ако искаме хората да не търсят по-спокоен и достоен живот в чужбина, а да се реализират в родината си.

Допълнително ме мотивират хилядите писма, съобщения и обаждания от цялата страна, с призиви да се обединим със съмишленици, да предложим политики и да направим всичко по силите си за България. Не Сглобена или Разглобена, а единна и независима в отстояването на националните ни интереси.

Това, което става у нас през последните години (а напоследък и всеки ден) ме разгневява и тласка към действие. Надявам се и вас! Страната ни наподобява Италия от края на 80-те години с правителства-еднодневки и политически хаос, в който непоклатими са само интересите на мафията. Фасадна демокрация в съчетание с пазарна диктатура от латиноамерикански тип.

Евтаназираха парламентаризма, разпарчетосаха дори Конституцията заради конюнктурни интереси и сглобки. В тази вакханалия се чуват всякакви гласове, само не и гласът на истинското конституционно мнозинство – работещите хора, които на всичкото отгоре плащат сметката. Ново възпроизвеждане на сглобката отново ще ги остави на последно място в приоритетите на управляващите.

„Мандатът“ на този „елит“ трябва да прекратим незабавно! Време е за социална справедливост, за справедливо разпределяне на изработеното, така че да се подобри животът на всеки българин. И нищо друго няма чак такова значение.

В кампанията за местните избори усетих силата на хората, а за няколко месеца в Столичния общински съвет се оказа, че гласът им може да бъде чут. Протягам ръка на работещите и на техните представители – нека пренесем тази сила заедно в цялата страна! С надежда за една Солидарна България, в която има нужда от всеки и никой не е изхвърлен зад борда!

Борбата за социална справедливост не е спринт, а маратон. Това е, което правя и ще продължа да правя, независимо в каква позиция се намирам.“, написа Григорова.

Tagged

2 thoughts on “Ваня Григорова хвърли бомба. Влиза в предизборната надпревара с летящ старт

 1. Браво Ваня харесвам те ти си борбен човек дано имаш щастие да влезеш но трябва да видим къде се насочваш и с кой ще бъдеш.

 2. Браво Ваня ! В теб е нашата надежда! Искрена, интелигентна и силна жена!
  Само един съвет имам !
  Не се комбинирай с Мая Манолова!
  Тази крякаща, лицемерна гъска само ще отблъсне с присъствието си част от потенциалния електорат !
  Бъди сама !
  А ако сте в коалиция с полковник Марков и Кузман Илиев – ще спечелите мнозинство!
  Успех желая!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *