Васил Божков разкри колко пари са му искали силните на деня и кои са 40-те разбойници

България отблизо
Васил Божков твърди, че му е поискано да плаща 20% от печалбата на Национална лотария на управляващите и в замяна на това да не облагат бизнеса му с 15% такса върху оборота.

Това било договорено между него, премиера Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и с помощта на шефа на икономическата комисия в парламента Менда Стоянова, с която са обсъждани промените в Закона за хазарта и облагането на хазартните игри.

.

Това разказва Божков за случилото се през последните години, която нарича „истинската приказка“ и която публикува днес в социалните мрежи под формата на комикс .

.

Всичко е  представено под формата на комикс с описание към него в стил приказката за Али Баба и 40-те разбойника. Героите са нарисувани, но ясно могат да бъдат свързани с реални лица с изключение на един, определен от Божков като приятел, който е показан в гръб.

.
Той отбелязва, че всички прилики и събития са „доказуеми“.

 

Божков представя сам себе си като Али Баба, а разбойници нарича управляващите и разказва за началото на бизнеса си за моментни лотарийни билети – „Национална лотария“ през 2013 г.

.

След приемането на промените в Закона за хазарта премиерът Бойко Борисов го изпратил при финансовия министър Владислав Горанов, който му обяснил, че трябва да плаща 20% от печалбата си на управляващите,твърди Божков.

 

.

 

„Това е първата част от обещаната ви Истинска приказка. Всяка прилика с действителни лица, събития и #хунта e доказуема“, пише Божков в анонса към 7-те картинки и обещава продължение.

Tagged

1 thought on “Васил Божков разкри колко пари са му искали силните на деня и кои са 40-те разбойници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *