Вегани ще правят партия! Очаква се протест и на нудистите!

България отблизо

Ако срещнете утре на улицата лъв, жираф и дори слон, не се учудвайте!

Вегани протестираха в София с искане да бъде затворена зоологическата градина!

Те настояват веднага да бъде разрушен атракциона, а обитателите му да бъдат пуснати на свобода, защото се нарушават правата им да живеят в собствената си среда. Как ще стане това и къде ще бъдат преместени лъвове и пантери, които никога не са виждали джунгла, къде ще се дяват питоните и останалите змии, по кой начин ще се върнат в Африка маймуните и другите животни, не е ясно.

Важното е да се протестира!

След „кървавите“ акции в центъра на столицата, където вносни моми лежаха полуголи, опаковани в тарелки и заляти с червена боя, имитираща кръв, сега веганите са решили да се борят за свободата на животните в…зоопарка.

Зоопоркове има в цял свят, а акциите на тревопасните вече минават всякакви граници. За сведение около 200 души са подкрепили протеста им във фейсбук, а на обикновените хора им писна.

Едни правят гей-парад и демонстрират лигави целувки и еднополова любов. Други скачат по тротоарите и искат на витрините на не се вижда месо, защото ги погнусявало.

Ами да отидат някъде в гората, да се махнат от големия град и няма да виждат никакво месо, ще си пасат на воля и та свобода.

Трети чакат да се затопли и да подхванат песента за къмпинг „Корал“ и за застрояването на плажа край Обзор.

Чакаме в най-скоро време и протест и на нудистите!

Докога малки групи хора, различни от другите, ще правят цялото ни общество разногледо? Ще се търкалят по тротоарите, ще правят палатки в центъра на София, ще вият, ще налагат собствените си правила, ще ни тероризират и ще ни вменяват вина какво ядем, какъв домашен любимец имаме, с какво се обличаме, защо си слагаме бански на плажа, защо пушим, или не пушим и прочие, и прочие..

В България има толкова сериозни проблеми, че е не смешно, а жалко да плачем за правата на бялата мечка в зоопарка, ако изобщо има такава.

А правата не децата?

А правата на инвалидите?

А правата на старите хора, които изнемогват от немотия?

А правата на болните?

Не! Веганите това не ги интересува.

Като нищо скоро ще направят партия и ще ни диктуват как да живеем. Може и закон да прокарат – никакво месо, никакво мляко и сирене, само чиста водица, марули, а за по-богатите и по някой фъстък.

А като фракции в партията могат да се наредят нудистите, пишман еколозите, разните сдружения за опазване на костенурките и блатните кокичета, педофилите, които даже си имат група в интернет, разнополовите и каквито още се сетите.

Докога шепа хора с различно мислене ще ни налагат правила на живот?

Докато получават пари да го правят.

И да замазват истинските проблеми в страната!

А всичко това е много удобно за политиците!

Пък хората – кучета ги яли!

Стига, спрете, баста!

Аман от егоисти-продажници!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *